28.04.2013, 13:09 | Af: Administrator

Truppen mod AaB

Ulvene jagter sin fjerde sejr i træk, når de mandag klokken 19.00 tager imod AaB hjemme på MCH Arena.

Det er to formstærke mandskaber, der mandag aften krydser klinger på MCH Arena. AaB har hentet syv point i de seneste tre kampe, mens FC Midtjylland har fået fuld valuta i de seneste tre kampe.

Med blot et enkelt nederlag i de seneste 16 kampe (inkl. træningskampe og pokalkampe) har ulvene fightet sig op i tabellen, og ser man isoleret på de seneste ni superligarunder ligger de midtjyske ulvene på den delt førsteplads sammen med FC København.

- Vi har lagt på offensivt såvel som defensivt, og vi kommer med en energi og begejstring, som vi skal forsøge at slå kapital af. Med tre point kan vi åbne nye døre, som vi ikke havde turdet drømme om. Den mulighed vil vi jagte helhjertet, og med en sejr kan vi skabe spænding om fjerdepladsen.

- Men det er vigtigt, at vi fortsat er ydmyge. Det er ofte sådan, at når man har været under maksimalt pres, og det er gået godt, så puster man ud, men vi har ikke tid til at puste ud. Vi skal spille med stor energi og power og lægge AaB under pres og følge op på vores seneste kamp på MCH Arena mod AC Horsens, siger cheftræner Glen Riddersholm.

FC MIDTJYLLAND - AAB MANDAG D. 29. APRIL - KØB BILLETTER >>

Der er dog stor midtjysk respekt for AaB, som i denne sæson har spillet flot fodbold og bejler til medaljer.

- Det er sjældent, man som træner finder anledning eller overskud til at rose modstanderen, men det er på sin plads at anerkende det flotte arbejde, der er lavet i AaB. Det er et hold, der har lagt lag på spillet, og som har været begunstiget af at spille med en kerne af stamspillere.

- Spillemæssigt er de blandt de bedste i Superligaen, og de har måske den bedste højre side i Danmark. Det er et spilstærkt hold, som har leveret rigtig stærkt i denne sæson, og det er med respekt, at vi tager imod AaB, siger Glen Riddersholm.

Han må til opgøret se bort fra Jesper Juelsgård, der afsoner karantæne, mens Izunna Uzochukwu endnu ikke er blevet sin ankelskade kvit. Derudover er Kristian Ipsa rejst hjem til Kroatien for at få behandling til det knæ, der volder ham problemer mens Santiago Villafane er ude resten af foråret med en lyskeskade.

PREMATCH VIDEO FC MIDTJYLLAND - AAB >>

Derudover må Riddersholm fortsat se bort fra langtidsskade Morten Koch Nielsen og Johannes Madsen, mens der fortsat er et par åbne spørgsmål i truppen til mandagens kamp, hvorfor man har valgt at udtage 20 spillere, da et par spillere skal testes inden kampen. Til gengæld er anfører Kristian Bak Nielsen tilbage i truppen, efter at han sad uden for med karantæne i 1-0-sejren over Esbjerg.

- For os er det irriterende, at der opstår de her situationer før kampene. Men der er en fantastisk stemning i truppen. Vi har en god periode bag os, og vi har vist, vi arbejder godt sammen og spille kollektivt fodbold, siger Glen Riddersholm.

Der er kick-off mandag aften klokken 19.00 på MCH Arena.

Truppen mod AaB:
1. Jonas Lössl
3. Kolja Afriyie
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
10. Tim Janssen
11. Danny Olsen
14. Jakob Haugaard
15. Jesper Lauridsen
17. Mads Albæk
18. Erik Sviatchenko
19. Marco Larsen
23. Frank Kristensen
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
32. Kristian Bak Nielsen
35. Frederik Møller
36. Rilwan Hassan
38. Isaac Oliseh
44. Sylvester Igboun