12.04.2013, 17:32 | Af: Administrator

Truppen mod AC Horsens

Ulvene skal i morgen følge op på 2-0-sejren for en uge siden mod SønderjyskE, når AC Horsens kommer på besøg.

FC Midtjylland har haft gode erfaringer med AC Horsens i denne sæson, hvor to kampe har givet fire point. Senest vandt ulvene over AC Horsens i den sidste kamp inden juleferien.

Hjemme på MCH Arena er det blevet til syv sejre i ti kampe mod østjyderne og kun et enkelt nederlag, og inden lørdagens kamp skiller fire point de to duellanter i en særdeles tæt Superliga.

- Det er endnu en kamp mod en direkte konkurrent, og det er selvfølgelig en kamp, som betyder utrolig meget for os. Vi er på hjemmebane, og vi vil forsøge at følge op på sidste weekends gode takter, siger cheftræner Glen Riddersholm.

Han må endnu engang se bort fra den svenske midtbanestyrmand Petter Andersson, som ikke er kommet sig over sin knæskade. Derudover er Kristian Ipsa blevet tilføjet skadeslisten, som i forvejen tæller Santiago Villafane, Morten Koch Nielsen og Johannes Madsen.

Til gengæld kan Riddersholm igen råde over Kolja Afriyie, som har siddet uden for siden kampen mod FC København langfredag, ligesom Noah Olawale Ojuola og Danny Olsen, der er tilbage efter karantæne, er nye i truppen i forhold til kampen mod SønderjyskE for en uge siden.

- Vi ved, at der venter et nyt slag, men det er vi klar til. Vi vil fra start forsøge at lægge pres på AC Horsens. Vi har haft en god træningsuge, hvor der har været en god dynamik og et højt humør. Vi har nogle udfordringer i vores defensive konstellation, og vi har stadig et par ubekendte, som skal testes på kampen, siger Riddersholm, som derfor har valgt at udtage 19 spillere til truppen.

- Vi er ved godt mod, og vi er klar til en hård dyst mod Horsens, som vi altid spiller tætte kampe mod. Vi jagter 100 procent de tre point, og vi kender betydningen af en sejr, siger cheftræneren, der kan glæde sig over, at ulvene i de seneste ni hjemmekampe mod AC Horsens har scoret mindst et mål.

Der er kick-off på MCH Arena lørdag klokken 17.00, men allerede klokken 15.00 åbner KVIK Cafeen for alle.

Truppen mod AC Horsens
1. Jonas Lössl
3. Kolja Afriyie
6. Jesper Lindorff Juelsgård
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
10. Tim Janssen
11. Danny Olsen
14. Jakob Haugaard
15. Jesper Lauridsen
17. Mads Albæk
18. Erik Sviatchenko
23. Frank Kristensen
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
29. Noah Olawale Ojuola
32. Kristian Bak Nielsen
36. Rilwan Hassan
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun