21.04.2013, 15:44 | Af: Administrator

Truppen mod Esbjerg fB

Ulvene jagter sin tredje sejr i træk, når holdet mandag møder formstærke Esbjerg fB.

Det er to mandskaber, der i sidste runde stod for særdeles god underholdning, der mandag aften mødes på Blue Water Arena. Esbjerg sendte Randers FC hjem fra det vestjyske med en sæk på 4-0 i sidste runde, mens ulvene hjemme sendte kuglen i kassen fem gange og vandt hele 5-2 over AC Horsens.

Esbjerg har vundet sine seneste fire superligakampe, mens ulvene har hentet seks point i de seneste to kampe. Og midtjyderne kan glæde sig over, at de har vundet de seneste to udebanekampe mod Esbjerg fB.

- Det er et opgør mellem to formstærke hold, som har haft et godt forår. Det er to hold, der har præsteret stabilt i de seneste kampe, og der venter et uhyggeligt tæt opgør, forudser cheftræner Glen Riddersholm.

Holdene har i denne sæson leveret to tætte kampe mod hinanden, hvor det er FC Midtjylland, som har hentet flest point. I ottende spillerunde vandt ulvene 1-0 hjemme på MCH Arena på mål af Sylvester Igboun, mens det otte kampe senere blev til en nulløsning på Heden.

- Det er to hold, der står godt til hinanden. Vi skal dæmme op for Esbjergs direkte angrebsspil, og det skal vi gøre ved at følge op på takterne fra kampen mod AC Horsens, hvor vi var skarpe, effektive og farlige fra mange fronter, hvilket gør, at vi er svære at dæmme op for.

Esbjerg var onsdag aften ude i 120 minutters pokalfodbold, da de med en 3-1-sejr over Brøndby spillede sig i finalen. Det vurderer Riddersholm dog ikke får nogen betydning for mandagens opgør.

- Jeg ser ikke pokalkampen få nogen betydning rent fysisk. Det er først mandag aften, vi spiller, og det er ingen problem i topfodbold, så det er ikke et tema, der kan blive aktuelt. Jeg forventer et toptunet Esbjerg-mandskab uanset, at de har spillet pokalfodbold.

- Det er endnu et slag, der venter, hvor betydningen af de tre point er enorm. Vi har op til kampen et par forsvarsspillere, som ikke rigtigt har trænet med, så vi har stadig nogle udfordringer. Men vi ønsker at vinde vores tredje kamp i streg, siger Glen Riddersholm.

Han må til opgøret undværer anfører Kristian Bak Nielsen, der afsoner karantæne, efter han fik et gult kort i kampen mod AC Horsens, mens Izunna Uzochukwu er ude med den ankelskade, som han ligeledes pådrog sig i kampen mod Den Gule Fare.

Det unge forsvarstalent Patrick Banggaard pådrog sig en trælæg under weekendens træning, hvilket holder ham ude af mandagens opgør. Derudover er Kristian Ipsa, Morten Koch Nielsen, Johannes Madsen og Santiago Villafane fortsat ude. Villafane er dog i så meget bedring, at han forventes at være med i tirsdagens reserveholdskamp.

FC Midtjylland har til opgøret udtaget en trup på 19 spillere. Der er kick-off i Esbjerg mandag klokken 19.00.

Truppen mod Esbjerg fB
1. Jonas Lössl
3. Kolja Afriyie
6. Jesper Lindorff Juelsgård
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
10. Tim Janssen
11. Danny Olsen
14. Jakob Haugaard
15. Jesper Lauridsen
17. Mads Albæk
18. Erik Sviatchenko
19. Marco Larsen
27. Pione Sisto
28. André Rømer
29. Noah Olawale Ojuola
35. Frederik Møller
36. Rilwan Hassan
38. Isaac Oliseh
44. Sylvester Igboun