07.04.2013, 11:48 | Af: Administrator

U16 semifinaleklar

Besejrede norske Åsane i kvartfinalen ved Legea Cup

(Opdateret kl. 19)

Spillerne fra årgang 97 og 98 udbyggede rækken af sejre i talentturneringen Legea Cup.

Lørdag aften mødte ulvene Viking FK i den sidste puljekamp. Begge hold var på forhånd gået videre til kvartfinalerne, og kampens betydning begrænsede sig derfor til om FCM skulle møde Nr. 1 eller nr. 2 fra Pulje 1.

Det forhindrede dog ikke FCM i at vinde kampen med 2-1, og dermed blev ulvene det eneste mandskab med fuldt udbytte fra de tre puljekampe.

Resultaterne artede sig derfor således, at FCM U16 søndag formiddag mødte Bergen-klubben Åsane Fotball, hvis seniormandskab til daglig spiller i den tredjebedste række i Norge. Det blev en tæt og intens kamp, hvor ulvene med en 1-0 sejr trak det længste strå.

- En rigtig god kamp, mod en fin modstander. I anden halvleg brænder vi et straffe, men det får ingen betydning, da Christian Kudsk ti minutter før tid, scorer det mål, der bringer os videre. Det var i øvrigt også ham der brændte straffesparket, så måske følte han, at han skyldte, lyder det lunt fra Svend Graversen.

Med sejren  FCM klar til semifinalerne, hvor Skeid venter. Oslo-klubbens kvartfinale mod Stabæk sluttede målløst, men i straffesparksafgørelsen havde Skeid de bedste nerver og vandt 4-3.

Semifinalen spilles kl. 14.00 på kunstgræsbanen i Notodden, og vi følger naturligvis op på, hvordan det går de unge ulve her på siden.