17.04.2013, 14:05 | Af: Administrator

U19 avancerede stensikkert i pokalturneringen

FC Midtjylland U19 spillede sig i går sikkert videre i pokalturneringen, da de på udebane mødte Holstebro B.

Holstebro Boldklub U19 bød i går inden for til pokalbold. Holdet slår til dagligt deres folder i Mester 2 rækken, men havde til anledningen tilgang af et par U19 spillere fra klubbens Danmarkseriehold.

FC Midtjylland U19 løb derfor på banen med favoritværdigheden, hvilket gav muligheden for spilletid til flere veloplagte IFS-spillere. Det gav ligeledes muligheden for at prøve nogle af stamspillerne af på lidt uvante positioner.

Det blev en ret ensidig affære. Trods gode chancer til hjemmeholdet i kampens indledning, sad ulvene tungt på spillet kampen igennem. Kampens detalje blev leveret af Benjamin Ayuba, der med en smart helaflevering flot lagde op til scoringen af Mikkel Adamsen. Cheftræner Kenneth Andersen sætter ord på kampens forløb.

- Pokalkampe som disse handler altid om at sætte spillet ordentlig, eftersom der er den niveauforskel, der er. Vi spiller på græs for første gang i foråret, og det krævede lige lidt tilvænning. Holstebro startede rigtig fint med et par gode muligheder, men som halvlegen skred frem, satte vi os på kampen. I slutningen sad vi på det hele, hvilket resulterede i, at niveauet faldt en anelse.

 

Match facts:

HB U19 1 – 5 FCM U19 (1 – 4)

8’ 0-1 Mikkel Luimes (assist v. Lucas Hove)

19’ 0-2 Andreas Kiilerich [IFS] (assist v. Mads Aasgaard)

24’ 0-3 Lucas Hove (straffespark begået mod Benjamin Ayuba)

32’ 0-4 Mikkel Adamsen (assist v. Benjamin Ayuba)

44’ 1-4 Holstebro B – Christian Stigstrup (tidligere FCM U17)

57’ 1-5 Mikkel Luimes (assist v. Mads Aasgaard)

Start-11:

Michael Ravn – Andreas Kiilerich, Malte Hansen, Frederik Kjærulff, Mads Lind – Lasse Gerlev [IFS], Mikkel Luimes, Mads AasgaardBenjamin Ayuba, Lucas HoveMikkel Adamsen

Udskiftninger:

45’ Juul [IFS]

55’ Granlund [IFS]

60’ Bisgaard [IFS]