13.04.2013, 16:09 | Af: Administrator

U19 blev besejret af et kynisk FCN-mandskab

Det blev som forventet en svær opgave på Farum Park, da FC Midtjylland U19 i dag gæstede FC Nordsjælland. Midtjyderne måtte se sig slået med 4-2.

Ulvene fik en fin start på dagens opgør i Nordsjælland, da de i kampens indledning satte sig godt på spillet. Trods to gode chancer til FC Midtjylland var det dog værterne, der på deres første reelle chance bragte sig foran 1-0 efter en halv times spil.  Den midtjyske defensiv fik ikke clearet et indlæg, og den efterfølgende returbold udnyttede tigrene til fulde.

Det slog ikke FC Midtjylland ud af kurs, og det lykkedes dem på ny at etablere et pres. Men en fejl i opspillet resulterede i, at FC Nordsjælland med en dyb bold satte gang i en omstilling og kort tid efter måtte Oliver Korch hente bolden ud af eget mål. Blot et minut efter bolden atter var i spil, gentog selvsamme situation sig. Dermed måtte midtjyderne gå til pause nede med tre mål.

- Vi starter godt, og fortsætter også fint efter deres første scoring. Men så bliver vi straffet rigtig hårdt på en fejl, og efterfølgende er vi også hårde ved os selv. Vi reagerer ganske enkelt for langsomt på deres scoring til 2-0. En ting er at lave en fejl – det kan ske. Men så må man rette op på det, forklarer cheftræner Kenneth Andersen, og fortsætter.

- I pausen snakker vi om, at vi har spillet fint i store dele af halvlegen. Vi prøver at ændre lidt, stiller os højere og presser hårdere. Det passer desværre FCN ret godt. Vi kan ikke etablere det fornødne tryk, de spiller sig ud af presset, og dræber os så med en scoring til 4-0 efter fem minutters spil i anden halvleg.

Kampen tabte intensitet mod slutningen. Begge mandskaber spillede en anelse mere forsigtigt, for at sikre sig mod uheld i en kamp der syntes afgjort. Alligevel lykkedes det FC Midtjylland at reducere ti minutter før tid, da Frederik Kjærulff efter et frispark i banens højre fandt vej til netmaskerne.

Trods endnu en reducering to minutter efter, ved et direkte frispark af Joachim Andersen, blev hjemmeholdets sejr aldrig truet. Næste gang U19-holdet spiller er 20. April klokken 15.00, hvor de hjemme på EDC-Arena tager i mod Vejle Boldklub Kolding.
 

Match facts:

FCN U19 4 – 2 FCM U17 (3 – 0)

27’ 1-0 FCN

37’ 2-0 FCN

38’ 3-0 FCN

50’ 4-0 FCN

80’ 4-1 Frederik Kjærulff (assist af Lucas Hove)

82’ 4-2 Joachim Andersen (direkte frispark)

Start-11:

Oliver KorchMalte Hansen, Tobias Jeremiassen, Sonni Nattestad, Mads LindJoachim Andersen, Lasse ThomsenBenjamin Ayuba, Mikkel Frankoch, Lucas HoveMusefiu Ashiru

Udskiftninger:

70’ Mikkel Adamsen ind for Benjamin Ayuba

75’ Frederik Kjærulff ind for Mads Lind

Michael Ravn ikke på banen