13.04.2013, 17:20 | Af: Administrator

Uheldige U17 blev slået på Farum Park

Med to stolpeskud og flere store chancer var U17-holdet uheldige ikke at tage point med fra Nordsjælland. Hjemmeholdet stjal alle tre point med en scoring ti minutter før tid.

Første halvleg var mindre begivenhedsrig end anden i dagens U17-opgør på Farum Park. Et svagt spilovertag til midtjyderne resulterede i to åbne muligheder, men uden scoringer. Halvlegens højdepunkt blev et lidt tilfældigt straffespark, som FC Nordsjælland udnyttede til en pauseføring på 1-0.

- Anden halvleg er one-way-traffic. Vi sidder tungt på det, Kristian Dirks Riis scorer på en standardsituation og vi har yderligere et par gode chancer, der kunne have givet mål. Midt i alt dette opstår en omstillingsmulighed – deres første chance i halvlegen – og den udnytter de til igen at bringe sig i front, udtaler cheftræner Svend Graversen og fortsætter.

​- Drengene klør på og udligner til 2-2, igen på et indlæg fra en standardsituation. Vi fortsætter presset, men bolden vil ikke ind. Deres målmand disker op med nogle flotte redninger undervejs i forløbet.

Som et deja-vu blev FC Midtjylland ti minutter før tid endnu engang straffet på en uopmærksomhed i presspillet, og med en scoring fra spids vinkel på omstillingen stjal værterne alle tre point. Ulvene kastede alt frem, men de store muligheder udeblev i slutminutterne.

- Der skal lyde en stor cadeau til FC Nordsjælland, der spiller en flot kamp. Alt i alt er vi tilfredse med vores indsats – vi kæmper for at vinde. Det er frustrerende, med stort spilovertag for anden kamp i streg, ikke at få fuldt udbytte. Vi skal dygtiggøre os i, at afgøre det tidligere. Men spillerne gør hvad de kan, og vi har en tillid til at tingene vender, forklarer Svend Graversen og slutter.

- Det er lidt det samme problem som sidst. Vi sidder i fuld kontrol og bliver lidt defensivt uopmærksomme i vores spilopbyggelse. Det skal vi have fokus på. Sigurd Schøndorf gør det helt fantastisk i dag, rammer træværket to gange, ligger op til to mål og lykkes med alt. Mikkel Duelund og Asger Sørensen er også fremragende.

FC Midtjylland U17 forbliver nummer to i tabellen, med fem point op til førerholdet Esbjerg fB, der har spillet to kampe mindre. Næste kamp er 20. April klokken 13.00, hvor Vejle Boldklub Kolding kommer på besøg på EDC-Arena i Ikast.

 

Match facts:

FCN U17 3 – 2 FCM U17 (1 – 0)

20’ 1-0 FCN (straffe)

45’ Kristian Dirks Riis

60’ FCN

64’ Mikkel Duelund

70’ FCN

Start-11:

Rasmus BachRasmus Lauritsen, Asger Sørensen, Kristian Dirks Riis, Jeppe SolgaardGloire Rutikanga, Jonas GemmerMikkel Duelund, Sigurd Schøndorf, Anders LundRamjavakar Yogathas

Udskiftninger:

42’ Erik Braun ind for Anders Lund

50’ Alexander Nicolajsen ind for Gloire Rutikanga

60’ Martin Høgstad ind for Jonas Gemmer