15.05.2013, 09:54 | Af: Administrator

350 unge fodboldspillere invaderede banen

FC Midtjylland præsenterede til sidste hjemmekamp de første deltagere på FCM Miniakademi.

MCH Arena blev kort før kampstarten i sidste hjemmekamp mod Randers FC pludselig invaderet fra alle fire hjørner. Det skete, da 350 spændte drenge blev præsenteret foran mere end 6.500 tilskuere. Drengene er i foråret en del af FCM Miniakademi, som er et tilbud for drenge i årgangene U10- U12, der har mod på endnu mere fodbold i hverdagen.

Med FCM Miniakademi, som er blevet modtaget særdeles positivt rundt om i regionen, bidrager FC Midtjylland nu med træningstilbud, der matcher behovet uanset om man er breddespiller eller savner udfordringer i hverdagen i sin egen klub.

FCM Miniakademi åbnede første gang for tilmeldingen den 15. februar i år, og på det tidspunkt sad massevis af drenge og deres forældre klar ved computerne for at tilmelde sig. Det er første gang, at Hele Regionens Hold afholder FCM Miniakademi.

Den seneste måned har de unge fodboldspillere en gang i ugen været til FCM-træning, og udbyttet af den træning er allerede synligt. Drengene er dog endnu kun halvvejs i forløbet og kan således se frem til mange gode træningstimer på FCM Miniakademi.

Igen til efteråret afvikles der FCM Miniakademi rundt omkring i regionen. Fredag den 31. maj klokken 10.00 åbnes der for tilmeldingen, så vil man have sjove og lærerige oplevelser på FCM Miniakademi, så gælder det om at være klar ved tastaturet. Læs mere om FCM Miniakademi på FCM Klubsamarbejdets hjemmeside, som du finder på www.fcmklubsamarbejdet.dk.