24.05.2013, 08:18 | Af: Administrator

Årets spiller og årets fund hædret

Mads Albæk løb med titlen som årets spiller i FC Midtjylland, mens André Rømer blev kåret til årets fund.

Traditionen tro blev årets spiller og årets fund hos ulvene kåret, inden spillerne blev sendt på ferie. Årets spiller blev Mads Albæk, som i denne sæson har spillet 32 ud af 33 superligakampe og scoret hele ti mål, hvilket gør ham til delt topscorer for ulvene sammen med Petter Andersson.

Det var en tydelig rørt Mads Albæk, som modtag prisen efter en flot sæson for midtjyderne, hvor han om nogen har præsteret på et stabilt niveau.


- Den er jeg rigtig glad for. Det er rart at få at vide, at man gør nogle ting godt, men det er sådan set bare mit arbejde, føler jeg. Det er det, jeg gerne vil, men det er selvfølgelig rart at få ros, det bliver man ikke dårligere af, så jeg er rigtig glad for at få den her pris. Nu har jeg fået den som akademist og som seniorspiller, så der er noget at arbejde videre på. Jeg er rigtig glad og stolt, siger Mads Albæk.

- Jeg har været stabil, og så er det nok første og sidste gang, at jeg er topscorer, så det tæller måske også lidt. Jeg har været mere afgørende, end jeg har været tidligere, siger Albæk, som samtidig peger på den menneskelige udvikling, han har været igennem.

Klubben betyder rigtig meget
- Fodboldmæssigt udvikler man sig hele tiden, men jeg har også udviklet mig menneskeligt. Jeg har følelser for den her klub, og det er også derfor, jeg bliver rørt over prisen, fordi jeg er glad for at være her. Det er derfor, jeg gør en ekstra indsats, fordi jeg vil gøre en ekstra indsats for de mennesker, der er her, siger midtbanestyrmanden, der ikke lægger skjul på, at klubben har en stor plads i hans hjerte.

- Den betyder rigtig meget for mig. Det er svært at sætte ord på, hvor meget det er, men det er alt. Det er et overdrevet ord, men klubben betyder rigtig meget for mig. Det synes jeg også, jeg viste i dag, siger Mads Albæk, der er klar med nye mål.

- Det kunne være rigtig fedt at vinde en titel med FC Midtjylland på et tidspunkt, så det er hvert fald et af mine mål. Men jeg tager det stille og roligt. Jeg har jo ambitioner for mig selv og for min karriere, men jeg tager det med ro og ser, hvordan det kommer til at gå, men jeg er rigtig glad for at være her.

Plads på sidelinjen gav motivation
Inden Mads Albæk blev hædret som årets spiller modtog André Rømer, som i denne sæson har fået et mindre gennembrud på højre back, inden han blev skadet i kampen mod OB, prisen som årets fund.

- Den betyder meget. Det hårde arbejde har givet bonus, og det er bare en ekstra motivation til at fortsætte. Det viser vel også, at trænerne synes, man har gjort det godt. Selv om man selv synes det, er det vigtigt at få anerkendelse engang i mellem, siger André Rømer, der først kom i kamp for ulvene i efterårets sidste kamp, mens det blev til seks optrædener i foråret, inden han blev skadet.

- At jeg ikke var på holdet i starten har givet mig ekstra motivation. På U19-holdet var jeg fast mand hver gang, og jeg var jeg måske lidt mere tilfreds, når jeg trænede og arbejdede ikke hårdt nok. Der har jeg ændret mig meget og er begyndt at tage det mere seriøs, træne mere seriøs og spise mere seriøs, siger Rømer, der kan se tilbage på sit første år som senior med både op- og nedture.

- Det var en halvlang nedtur i det første halve år, for man vil gerne spille, selv om man er førsteårs senior. Det sidste halve år er gået over alle forventninger. Det er gået stærkt, siger Andre Rømer, som i alt står noteret for otte kampe for ulvene.