10.05.2013, 05:00 | Af: Administrator

Albæk: Vigtigt vi fortsat arbejder hårdt

Selv om FC Midtjylland med sejren over OB nåede 40 point, så er det en flok sultne ulve, der søndag tager imod Randers FC.

Efter et ærgerligt nederlag til AaB rejste ulvene sig flot mod OB, hvor 1-0-sejren samtidig sikrede holdet 40 point, som var et af delmålene forud for forårssæsonen. Den flotte præstation skal søndag følges op mod Randers FC.

- Vi er selvfølgelig glade for at have nået 40 point, men det synes jeg også, vi skulle forvente af os selv. Nu er det vigtigt, at vi arbejder hårdt videre, siger Mads Albæk

- Vi har stadig tre vigtige kampe tilbage, og måske kan vi stadig nå noget spændende, så vi må ikke ligge på den lade side. Jeg er sikker på, at alle i truppen går efter tre sejre i de sidste tre kampe, siger midtbanespilleren.

FC MIDTJYLLAND - RANDERS FC SØNDAG D. 12 MAJ - KØB BILLETTER >>

Søndag klokken 14.00 gælder det så Randers FC hjemme på MCH Arena, og her har ulvene en god statistik mod randrusianerne. Hele ni sejre og kun et enkelt nederlag er det blevet til.

- Vi skal fortsætte den gode stime, vi er inde i. Vi skal sætte pris på at vinde fodboldkampe, og det finder man ud af, når man har ligget i den tunge ende, siger Albæk, der fremhæver Randers' stærke defensive og gode omstillinger.

- Randers har en stærk defensiv og en god kontrafase. Vi skal passe på med dumme boldtab, hvor vi er mange folk, der bliver fanget foran bolden. Vi skal stå stærkt defensivt, og så er det vigtigt, at vi får afsluttet vores angreb. Vi har spillet gode kampe mod Randers, og jeg ser store muligheder for at tage sejren, siger viceanføreren.

Der er kick-off mod Randers FC søndag klokken 14.00 på MCH Arena. Køb din billet til opgøret her.