31.05.2013, 07:26 | Af: Administrator

Banggaard med i dansk U19-storsejr

Patrick Banggaard spillede hele kampen, mens Oliver Korch sad på bænken, da det danske U19-landsholds vandt hele 4-1 over Tyskland.

Det danske U19-landshold fik en perfekt optakt til de tre afgørende EM-kvalifikationskampe i Portugal i begyndelsen af juni, hvor modstanderne er Tjekkiet, Bulgarien og Portugal.

I en forrygende kamp vandt de danske talenter med hele 4-1 over Tyskland. FC Midtjyllands Patrick Banggaard spillede hele kampen i midterforsvaret, mens Oliver Korch var henvist til bænken. Også den tidligere FCM-spiller Lasse Vigen var blandt de danske talenter.

Danmark lagde forrygende ud, og allerede efter tre minutter satte Pierre Emile Højbjerg danskerne i gang med sin scoring til 1-0. Syv minutter senere øgede Yussuf Yurary danskernes føring efter godt forarbejde af Kenneth Zohore.

Midtvejs i første halvleg reducerede tyskerne, men på to minutter i anden halvleg lukkede og slukkede danskerne fodboldfesten, da først Pierre Emile Højbjerg gjorde det til 3-1, inden Zohore prikkede bolden i mål til slutstillingen 4-1.

Danmark spiller de tre afgørende EM-kvalifikationskampe i Portugal mod Tjekkiet den 4. juni, Bulgarien den 6. juni og Portugal den 9. juni, hvor kun vinderen kvalificerer sig til EM-slutrunden i juli måned.