Så blev der sat navne på de spillere, som i 2013 skal udgøre FCM Talentholdet i årgang 2001…

"> Så blev der sat navne på de spillere, som i 2013 skal udgøre FCM Talentholdet i årgang 2001…

">

26.05.2013, 14:56 | Af: Administrator

FCM 2001 Talenthold udtaget

Så blev der sat navne på de spillere, som i 2013 skal udgøre FCM Talentholdet i årgang 2001…

Med soveposen under armen mødte 32 meget spændte og glade fodbolddrenge fra FCM Klubsamarbejdets årgang 2001 fredag eftermiddag op til en todages træningslejr for bruttotruppen til FCMs Talenthold i årgangen.

Drengene var samlet for dels at træne, dels at spille en intern kamp, for at lære om kost, væske, ansvar for egen udvikling og selvfølgelig for at have det sjovt med en masse andre drenge. Det blev igen i år en fantastisk social og sportslig oplevelse for både spillere, trænere og ledere. Men weekenden havde også det delmål at finde det endelige FCM 2001 Talenthold.

Med andre ord – det der primo april begyndte med ca. 300 spillere i årgangen på FCM Fodboldskole, skulle skæres ned til de 20 drenge, som skal repræsentere FCM ved Brøndby Elite Cup i slutningen af sommerferien.

Læs mere om weekendens træningslejr og find ud af, hvilke spillere der herfra udgør FCM 2001 Talentholdet, der bl.a. skal deltage for FC Midtjylland ved sommerens Brøndby Elite Cup. KLIK HER.