02.05.2013, 17:08 | Af: Administrator

FCM-profiler besøger STARK

STARK blev tidligere på året hovedsponsor for FC Midtjyllands akademi, og det fejrer de på lørdag, hvor FCM-spillere sammen med Lupus besøger byggemarkedet i Herning.

På lørdag får du mulighed for at komme helt tæt på nogle af FC Midtjyllands største profiler og talenter. Det sker, når Morten 'Duncan' Rasmussen, Marco Larsen, Rilwan Hassan og André Rømer besøger STARK i Herning mellem klokken 13.30 og 15.00.

Her vil der være mulighed for at udfordre de fire FCM-spillere i bordfodbold og boldjonglering og vinde attraktive FCM-præmier. Der vil også være opstillet en Panna Arena, hvor børnene kan spille fodbold, og så kommer verdens sejeste maskot Lupus også på besøg.

Lupus er klar til at lege og underholde børnene, ligesom der vil også være rig mulighed for at snakke med spillerne og få deres autografer. Derudover inviteres alle børn, som besøger STARK, til FC Midtjyllands hjemmekamp mod Randers FC den 12. maj.