25.05.2013, 17:15 | Af: Administrator

Fischer besøgte Akademiet

Meget er sket for 18-årige Viktor Fischer, siden han i 2011 sagde farvel til FC Midtjylland og et liv på Akademiet og goddag til nye udfordringer i den hollandske storklub Ajax Amsterdam.

Torsdag eftermiddag var Viktor Fischer, som i denne sæson har haft stor succes i Ajax Amsterdam, hvor fansene har valgt danskerens smukke lob mod NEC Nijmegen som årets mål i klubben, tilbage, hvor det hele tog fart.

Med sig havde han taget sin landsholdstrøje fra debuten mod Tyrkiet. Den skal op at hænge på akademigangen i skøn forening med debut-landsholdstrøjer fra Simon Kjær, Winston Reid og Jonas Lössl, mens væggen endnu har Jesper Juelsgårds trøje til gode.

Forinden besøget på Akademiet havde 18-årige Viktor Fischer, som i denne sæson er blevet hollandsk mester med Ajax Amsterdam, ligesom han har fået både landsholdsdebut og debut i Champions League, besøgt ISI, hvor han gik det først år som akademi-spiller i FC Midtjylland.

FCM TV fangede Viktor Fischer - se interviewet her.