06.05.2013, 11:51 | Af: Administrator

Hollandsk TV besøgte FC Midtjylland

Det tidligere FCM-talent Viktor Fischer blev i weekenden hollandsk mester med Ajax. I sidste uge besøgte hollandsk TV FC Midtjyllands fodboldakademi.

Det er en fantastisk rejse, Viktor Fischer har været på, siden han for to år siden skiftede fra FC Midtjylland til Ajax Amsterdam. Udviklingen er fortsat med ekspresfart ,og søndag nåede talentet så sit foreløbige højdepunkt i karrieren, da han blev hollandsk mester med Ajax.

Interessen for det danske talent er stor, og det fik i sidste uge den landsdækkende hollandske tv-station NOS TV til at besøge FC Midtjyllands fodboldakademi for at se, hvor Fischer trådte sine støvler inden skiftet til hollandsk fodbold.

- Ajax er på vej mod sin 32. titel, og danskerne spiller en vigtig rolle i Amsterdam. Den danske forbindelse til Ajax har eksisteret i årtier. I 70'erne og 80'erne havde Ajax med succes Frank Arnesen, Søren Lerby og Jesper Olsen. I denne sæson er Viktor Fischer slået igennem. Han er et godt eksempel på dansk fodbold. Fischer har fået sin uddannelse på fodboldakademiet i FC Midtjylland, skriver NOS i deres teaser for indslaget om Viktor Fischer.

Se hele indslaget her.