23.05.2013, 08:52 | Af: Administrator

Ipsa: FCM vil altid være i mit hjerte

Det var en ægte ulv, der inden kampen mod AGF sagde farvel til FC Midtjylland.

Han er om nogen firmaets mand og en ægte ulv. I vinterpausen trådte Kristian Ipsa til, da FC Midtjylland havde allermest brug for den stabile og altid hårdt arbejdende forsvarsspiller, og i foråret har han været en vigtig mand for midtjyderne.

Han sagde nej til flere klubber rundt om i Europa, og ja til endnu en tørn for FC Midtjylland, som han beskriver som sit andet hjem. Og den sympatiske kroat har da også været glad for de i alt fem år, som han har været på den midtjyske hede.

- Ligesom første gang har det været fantastisk at være i FC Midtjylland. Vores fans er fantastiske og alle i og omkring klubben samt mine holdkammerater er alle gode mennesker. Jeg er glad for, at jeg har været en del af FC Midtjylland, siger Kristian Ipsa.

- Jeg har haft op- og nedture, men jeg vil altid have mange gode minder at huske tilbage på. Jeg har haft det godt i FC Midtjylland, og jeg har spillet mange gode kampe - mere end 100 - og jeg vil huske positivt tilbage på det, siger Ipsa til FCM TV.

-  Jeg har været her i fem år, og klubben vil altid være i mit hjerte. Menneskerne her er som en familie for mig, og jeg tager gode minder med mig, som jeg vil have for resten af livet, siger Kristian Ipsa, som endnu ikke ved, hvad fodboldfremtiden byder på.

- Jeg har koncentreret mig om at spille kampene for FC Midtjylland, men nu skal jeg tænke på min karriere og min fremtid. Jeg skal tale med min agent og nogle klubber, og så håber jeg, jeg finder en klub, hvor jeg vil blive glad, siger Ipsa.

Den sympatiske kroat har altid været en særdeles populær figur blandt de midtjyske fans, og det gode forhold har bestemt været gengældt.

- Jeg vil sige et stort, stort tak til fansene for støtten. Forza FC Midtjylland, slutter Kristian Ipsa, der fik debut for FC Midtjylland i august 2008, da han blev skiftet ind i 4-0-sejren over OB. I alt nåede kroaten at spille 109 kampe for ulvene.

Foruden Kristian Ipsa sagde ulvene inden kampen mod AGF også farvel til Rasmus Lynge Christensen, der i efteråret har været udlejet til Hobro, og Noah Olawale Ojuola.

Se hele interviewet med Kristian Ipsa på FCM TV her.