Trænerne fra FCM Trænernetværk står klar til at tage imod dig.

"> Trænerne fra FCM Trænernetværk står klar til at tage imod dig.

">

29.05.2013, 15:45 | Af: Administrator

Klar til at tilmelde dig FCM Miniakademi?

Trænerne fra FCM Trænernetværk står klar til at tage imod dig.

Er du en fodboldgal dreng og født i 2002, 2003 eller 2004 eller er du forældre eller bekendt til en der er det? – Ja, så er det snart ved at være tid til at tilmelde sig efterårets træningstilbud på FCM Miniakademi.

Fredag den 31. maj kl. 10.00 åbnes der således op for tilmelding til disse træningstilbud, som du kan læse meget mere om HER. Husk tilmelding foregår efter først til mølle-princippet.

De forskellige træningstilbud man nu kan tilmelde sig
FCM Minifodboldskole (kun markspillere)
Her åbnes der op for træning i henholdsvis Hurup IF (48 pladser), Ringkøbing IF (64 pladser) og Grindsted GIF (64 pladser), mens der denne gang desværre ikke har været trænere nok, som har været interesseret i at være en del af et sådant træningstilbud i den centrale del af Ulveland.

FCM Minielitefodboldskole (kun markspillere)
Her har vi til vores store glæde oplevet en kæmpe interesse fra et hav af dygtige trænere fra FC Midtjylland og FCMs samarbejdsklubber for at blive en del af dette træningstilbud. Det betyder, at vi dels har kunnet udvide træningstilbuddet i Herning Fremad til nu at omfatte 96 pladser og dels har vi samtidig i samarbejde med FCM Klubsamarbejdets nyeste medlem, der netop også har opnået T-licens, nemlig Holstebro B. fået mulighed for også at oprette 80 pladser på en FCM Minielitefodboldskole i Holstebro, hvilket gør det lettere for de spillere fra de nordligste samarbejdsklubber, som savner udfordringer i det daglige, at blive en del af et sådant træningstilbud.

FCM Minimålmandsskole (kun målmænd)
Her holder vi status quo, hvilket betyder, at der udbydes 16 pladser hos Rindum SU og 16 pladser hos Ikast FS.

Når man tilmelder sig disse træningstilbud, er det vigtigt, at man sætter sig ind i, hvad der er det rigtige for den enkelte dreng. På såvel FCM Minifodboldskole og FCM Minimålmandsskole har vi således valgt at arbejde ud fra strukturen og principperne i FCM kurset TOTALTRÆNING, hvor der arbejdes med den individuelle tekniske og koordinative udvikling. Træningsgrupperne vil blive lavet så spillerne oplever tryghed og får individuelle tekniske udfordringer på det niveau, hvor den enkelte spiller befinder sig.

De spillere, som så savner udfordringer i hverdagen og som godt kunne tænke sig lidt ekstra udfordringer og oplevelser, får så muligheden for et ekstra træningstilbud på FCM Minielitefodboldskole.

 
Læs mere om, hvorfor du eller måske din søn skal på FCM Miniakademi. KLIK HER.

Så har du også lyst til at dyrke GLÆDEN, MODET, VILJEN og RØDDERNE, så lad os sammen nørde i fodboldspillet og SAMMEN dyrke drømmen på FCM Miniakademi. Tilmeld dig HER (fra fredag den 31. maj kl. 10.00).