22.05.2013, 08:50 | Af: Administrator

Møller udtaget til U21-landsholdet

Frederik Møller havde en af de bedre dage i går, som bød på både mål og landsholdsudtagelse.

Med en scoring i FC Midtjyllands 4-2-sejr over Silkeborg i Reserveligaen og derefter en udtagelse til det danske U21-landshold havde Frederik Møller al mulig grund til at være en glad mand i går.

Det 19-årige FCM-talent blev nemlig efterudtaget til U21-landstræner Jess Thorups trup, som den 31. maj i Fredericia spiller en venskabskamp mod Irland, som forberedelse til den første EM-kvalifikationskamp i puljen, som spilles den 7. juni i Talinn mod Estland.

Frederik Møller, der var med på bænken i sæsonens sidste kamp mod AGF, har to gange tidligere optrådt for det danske U21-landshold. Han var således med tidligere på året, da de danske talenter tabte 3-1 til Frankrig og vandt 2-0 over Norge.

I alt er Møller, som i efterårssæsonen var udlejet til Hobro, noteret for 40 ungdomslandskampe. Han har repræsenteret samtlige danske ungdomslandshold siden debuten på U16-landsholdet i 2008 i 0-0-kampen mod Polen.