27-årige Mads Buttgereit, der har trænererfaring fra AaB, bliver ny træner i Herning Elite-projektet og i FCM Elitefodboldskole.

"> 27-årige Mads Buttgereit, der har trænererfaring fra AaB, bliver ny træner i Herning Elite-projektet og i FCM Elitefodboldskole.

">

15.05.2013, 19:28 | Af: Administrator

Ny træner ansat i FCM Elitefodboldskole

27-årige Mads Buttgereit, der har trænererfaring fra AaB, bliver ny træner i Herning Elite-projektet og i FCM Elitefodboldskole.

FC Midtjylland kan byde en ny og talentfuld træner velkommen i folden. 27-årige Mads Buttgereit bliver en del af Herning Elite-projektet og FCM Elitefodboldskole, hvor han foruden at træne FCM-talenterne også skal undervise på Sønderagerskolen.

- Det at arbejde med unge mennesker og fodbold er total fedt. Det glæder mig at være med omkring talentudvikling på elitært niveau og arbejde sammen med andre, der brænder lige så meget for fodbold som mig. Det giver livskvalitet, og det er også derfor, jeg er villig til at flytte for at få nye udfordringer, siger Mads Buttgereit.

For der er allerede fuld fart på trænerkarrieren for nordjyden, der er elitemorgentræner for U14 og U15 i AaB, hvor han ligeledes har erfaring fra assistenttrænerjobbet i U19 Ligaen og lige nu er cheftræner for mesterrækkeholdet i U19.

- Jeg ser frem til at talentudvikle og være en del af FC Midtjylland. Tænk at være med til at udvikle den næste Viktor Fischer eller Simon Kjær. Jeg ser frem til sparring med dygtige trænere og være en del af projektet i Herning.

Læs mere om valget af Mads Buttgereit. KLIK HER.