17.05.2013, 16:43 | Af: Administrator

Optakt: U17 og U19 på svær udebane i Lyngby

I morgen lørdag går turen til Djævleøen for FC Midtjylland U17 og U19. Her venter der dem begge et opgør mod Lyngby Boldklub, der ligger placeret som midterhold i begge aldersgrupper. 

Ballet åbnes i morgen af U19-holdene. Med en sejr i sidste weekend er ulvene nu ubesejret i de seneste fire kampe, og tropper op med en stor mængde selvtillid i bagagen.

Modstanderen Lyngby har i deres seneste tre kampe indkasseret to store nederlag på udebane, med cifre på henholdsvis 7-1 og 4-0. De blåblusede har dog en fortrinlig formkurve på hjemmebane, hvor de ikke har tabt point siden november.

I U17-ligaen gør nogenlunde samme mønster sig gældende. Her er morgendagens hjemmehold ikke gået fra Lyngby Stadion uden minimum ét point i alle opgør siden oktober. Der er derfor udsigt til to svære opgaver, når midtjyderne i morgen skal forsøge at bryde de statistikker.

Trods et nederlag i sidste weekend til Randers Freja er FC Midtjylland U17 inde i en god periode, hvor de i de seneste fire opgør har hentet ni point. Med tre point i morgen vil de kunne opretholde kontakten til Esbjerg fB i førerpositionen, og dermed også spændingen om mesterskabet.

U19-kampen spilles i morgen lørdag kl. 13.00 efterfulgt af U17-kampen kl. 15.00. Begge opgør finder sted på Lyngby Stadion.