09.05.2013, 16:18 | Af: Administrator

Optakt: U17 og U19 tørner sammen med Randers Freja

Lørdag eftermiddag tager FC Midtjyllands U17 og U19 hjemme på EDC Arena i mod Randers Freja. Der er udsigt til to opgør med høj kvalitet og masser af spænding, spår ulvenes trænere.

U17 møder et Randers Freja hold, der forud for lørdagens opgør indtager tabellens sjetteplads. Sidst de to hold mødtes var i Randers, hvor FC Midtjylland gik sejrrigt fra banen med et 1-3 resultat. Randers møder lørdag op med to dugfriske sejre i bagagen, men ulvene har tilsvarende sejret i deres seneste tre opgør. Der er derfor lagt op til et tæt og intenst opgør lørdag på grønsværen i Ikast.

- Der venter os en svær kamp. Det er et godt hold, der på gode dage spiller fantastisk, og på dårlig dage stadig er svære at spille i mod. Vi glæder os, men går til opgaven lørdag med stor respekt og koncentration, udtaler cheftræner Svend Graversen.

I U19-tabellen ligger Randers Freja placeret som tier. En svær start på foråret har resulteret i, at randrusianerne blot har hentet fire point i forårets første fem kampe. Modsat har FC Midtjylland i det samme antal kampe hentet ti point, men det gør ikke kampen til en let opgave. Cheftræner Kenneth Andersen giver et kort indblik i forberedelserne.

- Jeg ser det som en rigtig hård opgave. Randers er godt organiseret, og de formår altid at gøre det svært for deres modstandere. I forberedelserne har vi taget udgangspunkt i kampen mod Sønderjyske, hvor vi ikke i kampens start ikke reagerede som hold. Det blev lidt for individuelt og vi hang efter i både tanke og handling. Vi har derfor snakket om, hvordan vi undgår det gentager sig. Lørdag skal vi være klar fra start.

U17-kampen spilles lørdag kl. 13.00 efterfulgt af U19-kampen kl. 15.00. Begge opgør finder sted hjemme på EDC Arena i Ikast.