21.05.2013, 16:15 | Af: Administrator

Reserveholdet sluttede flot af i Silkeborg

Tre hurtige ulvescoringer drænede reserveholdskampen i Silkeborg for intensitet. I fuld kontrol kunne FC Midtjylland dermed slutte reserveholdsturneringens Pulje 2 af med en 4-2 sejr.

Fra første fløjt lagde de sortblusede sig op i et højt pres på værternes banehalvdel. Efter ti minutter gav den investering afkast, da spidsangriber Paul Onuachu steg højest på et indlæg fra Musefiu Ashiru, og flot headede bolden i mål til føring.

Blot fire minutter efter gjorde Paul Onuachu det igen. Denne gang på et indlæg fra Joachim Andersen på backen. Og da Morten Koch et kvarter efter løb i feltet på et hjørnespark fra Musefiu Ashiru, blev han manden bag den 3-0 scoring, som drænede kampen for den sidste intensitet.

Silkeborg IF reducerede hurtigt, men deres genvundne tro på tingene var blot en svag flamme, som gæsterne hurtigt kvalte med deres aggressive presspil.

Anden halvleg blev rodet og uskøn. Alligevel kom begge hold på tavlen en sidste gang inden slutfløjt. Det var Frederik Møller, der scorede FC Midtjyllands fjerde mål i kampen. Igen stod Joachim Andersen for assisten med et indlæg.

- Vi er kampen i gennem i fuld kontrol. Paul scorer to flotte hovedstødsmål, og vi er konstant farlige på kanterne. Nu afventer vi resultatet fra Esbjerg-Horsens kampen. Spiller de uafgjort, så ender vi toer i tabellen, forklarer cheftræner Lars Friis.

FC Midtjyllands reserver vandt dermed sæsonens sidste kamp 4-2 ude over Silkeborg IF, og slutter dermed symptomatisk for denne sæson af med et målrigt opgør. Lars Friis evaluerer.

- I forhold til første år, så har vores andet været skuffende. Pulje 1 er det vi går efter, men resultatmæssigt har vi ikke været dygtige nok. Vi har dog leveret gode kampe, og selvom det helst skal undgås også nogle store sejre. Reserveligaen vægtes højt i klubben, så vi går efter en markant bedre placering efter sommer og vil arbejde os tilbage i Pulje 1.

Match facts:

SIF 2 – 4 FCM (1 – 3)

10’ 1-0 Paul Onuachu (assist af Musefiu Ashiru)

14’ 2-0 Paul Onuachu (assist af Joachim Andersen)

27’ 3-0 Morten Koch Nielsen (assist af Musefiu Ashiru)

28’ 3-1 SIF

64’ 4-1 Frederik Møller (assist af Joachim Andersen)

87’ 4-2 SIF

Start 11:

Jakob HaugaardJesper Lauridsen, Noah Olawale Ojuola, Morten Koch Nielsen, Joachim AndersenLasse Thomsen, Emmanuel Adebayo, Johannes MadsenFrederik Møller, Musefiu AshiruPaul Onuachu

Udskiftninger:

45’ Jonas Gemmer ind for Johannes Madsen

64’ Sonni Nattestad ind for Morten Koch

75’ Mads Steffens ind for Joachim Andersen

75’ Lucas Hove ind for Emmanuel Adebayo

75’ Mikkel Luimes Nielsen ind for Paul Onuachu