07.05.2013, 08:00 | Af: Administrator

Riddersholm: Kæmpe lettelse

Nedrykningsspøgelset blev begravet med sejren over OB, og nu går ulvene efter at komme i top to på forårets formbarometer.
 

Med 1-0-sejren over OB hentede ulvene den fjerde sejr i fem kampe og med et pointtotal på 40 kan den sidste nedrykningssnak fordufte i FC Midtjylland.

- Først og fremmest er det en kæmpe lettelse. Vi har nået et mål, som vi har arbejdet hårdt for. Vi var igennem et turbulent efterår, men fik lavet en handlingsplan, som vi har arbejdet benhårdt efter. Nu bliver vi belønnet for et hårdt stykke arbejde fra alle i organisationen, siger cheftræner Glen Riddersholm.

Endnu engang fik de midtjyske spillere en fantastisk opbakning fra lægterne, ligesom holdet også fik i Esbjerg og generelt har fået hele sæsonen.

- Jeg glæder mig i særdeleshed på mit teams vegne, som arbejdet benhårdt i dagligdagen. Og så glæder jeg mig selvfølgelig på spillernes og fansenes vegne, at vi med sejren endelig begraver nedrykningsspøgelset.

- Vi satte os et seriøst delmål for foråret om at nå 40 point. Det betød, vi skulle vinde halvdelen af kampene, hvis vi skulle gøre det, og det har vi nået tre kampe før sæsonafslutningen. Det vidner om en stor moral, og at vi har lært af efterårets erfaringer, siger Riddersholm. 

Selv om et af forårets store delmål er nået med 40 point på kontoen, så stiller ulvene sig ikke tilfredse. Med 18 point i forårets ti kampe ligger holdet sig i top tre på forårets formbarometer. Nu er målet at være blandt de to bedste, når forårets sidste kamp er spillet den 20. maj.

- Jeg har tidligere proklameret, at for mig ville det være en større præstation at redde os, end da vi vandt bronze i sidste sæson, og det holder jeg ved. Nu har vi ni point at spille om, og nu er vores næste mål at slutte i top to på forårets formbarometeret, siger Glen Riddersholm.