22.05.2013, 08:15 | Af: Administrator

Sisto: Stort at være i start-11

Pione Sisto fik sin debut i startopstillingen for ulvene mod AGF, da han var blevet foretrukket på højre kant.

Selv om han endnu kun er U19-spiller, så har Pione Sisto i år fået flere optrædener for ulvene i Superligaen. I alt er han noteret for ti kampe, siden han fik debut mod FC København i november sidste år. Mandag aften havde han for første gang kæmpet sig til en plads i start-11'ern.

- Det var fedt. Det var noget, jeg havde set frem til at kunne gøre en dag. Det gjaldt om at tackle det stille og roligt, som man også gør, når man kommer ind fra bænken, men det var selvfølgelig stort at være en del af start-11'ern, siger Pione Sisto.

Og pladsen i startopstillingen styrker selvtilliden hos den unge offensiv-spiller. 


- Som jeg har sagt før, så er man tættere på. Glen har tillid til mig. Det beviser han, og det er jeg jo selvfølgelig sindssyg glad for, siger 18-årige Pione Sisto, der i alt har fået 213 superligaminutter i benene i denne sæson.

- Jeg synes, det har været en fin sæson. Mit bundniveau har været fint, og jeg er godt tilfreds, når jeg kigger tilbage. Det har været en fin sæson for mig på førsteholdet, siger FCM-talentet, der ikke lægger skjuler på, at han jagter en plads i start-11 i den nye sæson.

Se hele interviewet med Pione Sisto på FCM TV her.