16.05.2013, 07:09 | Af: Administrator

Spilforslag: Fuld gevinst til ulvene i Silkeborg

Selv om ulvene har haft det svært mod Silkeborg i denne sæson, så tror SpilXperten.com på en FCM-sejr i dagens udebaneopgør.

Silkeborgenserne må en tur ned i næstbedste række, efter holdet mandag aften tabte i Horsens. Det betyder dermed også, at sæsonens sidste to kampe for Silkeborg bare skal overstås, så man kan begynde at fokusere frem mod næste sæsons mange nye udfordringer.

For FC Midtjylland er sæsonen langt fra overstået, hvor man - efter en fornem slutspurt - nu befinder sig i kampen om europæisk fodbold i næste sæson. Motivationen bør derfor også pege i retning af FCM, som skal være pæne favoritter på trods af, at man både spiller på udebane og tidligere har haft det svært mod netop Silkeborg.

Ikke nok med at Silkeborg tabte i Horsens, og dermed måtte se nedrykningen blive en realitet, så blev to mand ligeledes ramt af karantæner. Unge Nicolaj Ritter, som modtog to gule, og anfører Jesper Mikkelsen, som har optjent for mange strafpoint, sidder altså ude i dette opgør. Ligeledes skal det nævnes, at der endnu engang syntes ballade om topscorer Marvin Pourie, som blev udskiftet undervejs i kampen mod Horsens. En beslutning, som topscoreren absolut ikke var enig i. Det er altså et Silkeborg-hold, som langt fra er i den bedste forfatning rent mentalt og trupmæssigt.

FC Midtjylland står med en gylden mulighed for at lægge ekstra pres på AaB og Esbjerg i kampen om 4. pladsen. Fem sejre er det blevet til i holdets seneste seks kampe, hvor man på udebane undervejs ikke har inkasseret mål. Der bør derfor også være en verden til forskel på de to holds attituder forud for dette opgør, og FC Midtjylland skal da også være pæne favoritter til de tre point. Sikker FCM-sejr!

SpilXperten.com anbefaler: 2-tal til odds 1,70 hos Unibet – SPIL HER >>

På lørdag går det løs ved Eurovision Song Contest
På lørdag går det løs ved Eurovision Song Contest 2013 i Sverige, hvor der dystes på sang og talent blandt de europæiske lande. Som sædvanlig er Eurovisionen et stort tilløbsstykke, som folk også kan lide at oddse på. Derfor har vi samlet de bedste Eurovision 2013 odds i en oversigt og betting tips til finalen ved ESC 2013 på Eurovisionodds.dk.