03.05.2013, 08:25 | Af: Administrator

Spilforslag: Mange mål i Odense

Fem gange blev der scoret i FC Midtjyllands seneste kamp, og SpilXperten.com tror, at det igen bliver målrigt, når ulvene møder OB på mandag.

Det ligner en målrig kamp, når OB og FC Midtjylland, der begge godt kan lide at spille offensivt, tørner sammen mandag aften. Vi anbefaler et spil på mindst tre scoringer i kampen.

OB er inde i en forfærdelig stime, hvor man efter tre nederlag i træk har hårdt brug for forandringer og ikke mindst point. Specielt defensiven har været et svagt punkt for fynboerne, som har lukket hele ti mål ind i deres seneste tre kampe. Senest smed man en føring over styr og endte med at tabe mod Brøndby. Helt godt så det dog heller ikke ud for FC Midtjylland i seneste runde, hvor en velfungerende offensiv ikke blev fulgt op af en tilsvarende god defensiv.

På hjemmebane i denne sæson er 11/14 hjemmekampe for OB endt med mindst tre scoringer, mens 9/14 udekampe for FC Midtjylland også er endt med mindst tre scoringer. Når de to hold er tørnet sammen i Odense, er der da også udviklet en tendens med mange mål. De seneste resultater fra kampene i Odense lyder på 2-1, 2-3, 1-4, 3-2, 2-1 og 2-2. Selvom man ikke skal ligge for meget i statistikker, så må det dog siges, at noget tyder på en hel del mål.

Hjemmeholdet må se bort fra Morten Skoubo, som er i karantæne, men han har dog også hovedsagligt været brugt som indskifter. Både OB og ulvene har fornuftigt med luft til nedrykningsstregen, så der kan spilles friskt til uden større bekymringer.

Alt i alt peger rigtig mange ting i retning af mål, og så skal odds 1,62 fra Unibet være velbetalt.

SpilXperten.com anbefaler: Over 2,5 mål til odds 1,62 hos Unibet – SPIL HER >>

Vil du streame international fodbold gratis på nettet?
Kan du lide at se international topfodbold fra ligaer som La Liga, Serie A, Æresdivisionen m.fl.? Så kan du streame en lang række af disse kampe gratis og live. Det kan du hos udvalgte spiludbydere, som betaler for rettighederne, så du gratis kan se stjerner som Messi, Zlatan og Viktor Fischer i aktion. Du kan læse mere på Livestreamfootball.dk.