08.05.2013, 09:56 | Af: Administrator

Spillerne festede med udviklingshæmmede på Torvet

Musikken var livsbekræftende, og humøret var højt, da FC Midtjyllands superligaspillere deltog i festlighederne på Torvet i Herning.

Solen skinnede om kap med de mange mennesker, som var troppet op på Torvet i Herning tirsdag formiddag, hvor Hernings udviklingshæmmede havde inviteret hele byen til fest. Invitationen var også nået til FC Midtjylland, og derfor troppede en veloplagt superligatrup i højt humør op.

- Vi er ude for at få en rigtig fed oplevelse, og så håber vi, at vi kan give nogle af alle de mennesker, der er her, en rigtig god dag, siger Jonas Lössl.

Autografbøgerne var fundet frem, og mobiltelefonerne blev ivrigt brugt til at få foreviget øjeblikkene sammen med idolerne, som nød dagen mindst lige så meget som de mange fremmødte.

Verdensklasse initiativ
- Det giver rigtig meget at være her. Man bliver glad, når folk kommer hen og prikker en på skulderen og vil have en autograf og snakke. Det er rigtig rart at komme ud at fejre byen sammen med de mange fremmødte mennesker, siger Erik Sviatchenko.

Fra scenen lød danske klassikere fra de lokale bands, og det var umuligt for tilhørende ikke at stå og nynne og rocke lidt med på Kim Larsen-klassikere eller Busters Verden.

- Jeg har været med til arrangementer før, og det er et super godt initiativ. Det er verdensklasse. Vejret er med os, og man kan se, at folk har det godt, siger Mads Albæk.

- Man kan se, at folk hygger sig og får nogle gode snakke. Det er en fantastisk dag for os. Det er godt, vi gør sådan noget, og det viser noget om klubben. Vi skal bare fortsætte med at støtte op om arrangementer som dette, siger Albæk.

Se billeder fra dagen på FC Midtjyllands facebookside her.