20.05.2013, 18:21 | Af: Administrator

Sviatchenko matchvinder i flot comeback

Ulvene leverede et forrygende comeback og vandt 3-2 over AGF. Desværre glippede Europa Cup-pladsen.

FC Midtjylland hentede i dag forårets syvende sejr, da Erik Sviatchenko med sit andet sæsonmål sikrede ulvene en 3-2-sejr over AGF.

Dermed kan ulvene se tilbage på et flot forår, hvor holdet har hentet 25 point, hvilket bringer ulvene på andenpladsen på forårets formbarometer.

Da Sviatchenko satte hovedet på et indlæg lignede det samtidig en plads i næste sæsons Europa Cup, men en AaB-scoring mod Randes i sidste minut ødelagde den mulighed.

Det kan dog ikke taget noget fra en flot ulve-sejr, hvor Petter Andersson åbnede ballet med en flot scoring, da han efter en et-to-kombination med Danny Olsen i gæsternes felt flot satte bolden i mål.

AGF var det lige ved at ødelægge den midtjyske fest, som mere 9.500 tilskuere deltog i, hvilket var sæsonrekord på MCH Arena, da gæsterne på et godt kvarter i begyndelsen af anden halvleg bragte sig foran 2-1.

Ulvene fortsatte dog jagten på tre point og en mulig europæisk plads, og da indskiftede Sylvester Igboun med indersiden sendte en flot scoring i nettet til 2-2, kogte MCH Arena, som i pausen var blevet kåret til Danmarks bedste bane, for alvor.

Den jubel blev dog overgået, da Erik Sviatchenko bragte hjemmeholdet i front med 3-2, hvilket i øjeblikket pegede på en Europa Cup-plads. Den fest blev dog ødelagt af en overtidsscoring i AaB, men den kunne ikke ødelægge en fantastisk midtjyske fodboldfest, hvor rigtig mange tilskuere efter kampen var på banen for at få autografer og taget billeder med deres idoler.

Dagens sejr betyder, at FC Midtjylland slutter på sjettepladsen med samme pointantal som AaB på femtepladsen og Esbjerg på fjerdepladsen. Dagens tre point sikrede samtidig en ekstra hjemmekamp i næste sæson.