17.05.2013, 15:10 | Af: Administrator

To FCM'er udtaget til afgørende U19-landskampe

Oliver Korch og Patrick Banggaard er begge udtaget til U19-landsholdets afgørende EM-kvalifikationsturnering i Portugal.

U19-landstræner Thomas Frank har i dag udpeget de 18 U19-landsholdsspillere, som skal forsøge at få den talentfuld 1994-årgang med til EM-slutrunden i Litauen.

I den flok har han fundet plads til både FC Midtjyllands talentfulde målmand Oliver Korch og Patrick Banggaard, der var på banen for ulvene så sent som i gårdagens superligaopgør mod Silkeborg.

-
Vi har kunne sætte den trup, vi allerhelst vil stille, så selvom vi naturligvis havde nogle overvejelser omkring nogle positioner, så er denne trup både erfarings- og kvalitetsmæssigt en af de bedste U19-trupper nogensinde, siger Thomas Frank til dbu.dk.

Oliver Korch er noteret for otte kampe for U19-landsholdet, mens det samlede antal kamp i DBU-regi tæller 34. Også Patrick Banggaard har masser af erfaring fra ungdomslandsholdene, som han i alt har optrådt på 31 gange heraf ti gange på U19-landsholdet.

Danmark starter forberedelserne til slutrunden med en venskabskamp mod Tyskland den 30. maj, hvorefter holdet møder Tjekkiet den 4. juni, Bulgarien to dage senere og slutter mod Portugal den 9. juni.