05.05.2013, 21:02 | Af: Administrator

Truppen mod OB

Jesper Juelsgård er efter karantæne mod AaB tilbage i den midtjyske trup, hvor der også er comeback til Izunna Uzochukwu.

De ligger helt lige i tabellen med 37 point, men foråret i Odense og Midtjylland har været vidt forskellig. De sulte ulve fra Heden har hentet 15 point, mens mandagens fynske modstander blot har hentet fem point.

Alligevel er det et midtjyske mandskab med respekt for de stribende, der mandag eftermiddag sætter kursen mod Fyn.

- Det er med stor respekt, vi tager til Odense. OB har haft et svært forår, men det er et kompetent mandskab med mange dygtige spillere og en afklaret måde at spille fodbold på, siger cheftræner Glen Riddersholm.

FC Midtjylland er med 13 mål Superligaens mest scorende mandskab efter de seneste seks runder, og holdet har i de seneste fire kampe i Odense scoret det første mål. Riddersholm tror da også på midtjyske point mandag aften i Odense.

- Vi glæder os over, at vi har hentet ti point mod OB i foråret, og det vidner om, at vi har haft en god periode, selv om vi fik et dumt nederlag mod AaB. Vi skal slå hårdt tilbage, og det gør vi bedst ved at levere en god præstation i Odense. Jeg er sikker på, vi har spillerne, kvaliteterne og konceptet til at trække point ud af opgøret.

- Det er to mandskaber, som står godt til hinanden. Jeg forventer et topmotiveret og klar FC Midtjylland-hold, som går på jagt efter de magiske 40 point, som vi har sat som et delmål for foråret. Vi er klar og glæder os til kampen, siger Glen Riddersholm.

Cheftræneren må til opgøret igen se bort fra forsvarsspillerne Kolja Afriyie, Santiago Villafane, Kristian Ipsa og Morten Koch Nielsen, mens også Johannes Madsen fortsat sidder uden for.

Truppen mod OB
1. Jonas Lössl
6. Jesper Lindorff Juelsgård
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
10. Tim Janssen
11. Danny Olsen
14. Jakob Haugaard
15. Jesper Lauridsen
17. Mads Albæk
18. Erik Sviatchenko
19. Marco Larsen
23. Frank Kristensen
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
32. Kristian Bak Nielsen
36. Rilwan Hassan
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun