11.05.2013, 17:30 | Af: Administrator

Truppen mod Randers FC

Morten 'Duncan' Rasmussen er tilbage for ulvene, der søndag eftermiddag møder pokalfinalisterne fra Randers FC.

To gange har FC Midtjylland og Randers FC mødt hinanden i Superligaen i denne sæson, og begge gange er det blevet til sejr til det hold, som har haft hjemmebane. Søndag står de to mandskaber igen over for hinanden.

- Der venter en kamp mod et godt struktureret Randers-hold, der har spillet en sæson, som aftvinger respekt. De har en afklaret måde at spille fodbold på, og de har absolut sat et kraftigt aftryk på årets Superliga, siger cheftræner Glen Riddersholm.

Randers måtte Kristi himmelfartsdag se sig besejret af Esbjerg i finalen i DBU Pokalen, men det, vurderer Glen Riddersholm ikke, får betydning for søndagens opgør, der fløjtes i gang klokken 14.00 på MCH Arena.

- På trods af, at Randers modtog en skuffelse i pokalfinalen, selv om de efter min overbevisning var det bedste hold på banen, har de stadig masser at jagte i Superligaen, og jeg forventer ikke, at pokalnederlaget vil have en effekt i deres parathed og fysiske ydeevne, siger Riddersholm.

FC Midtjylland har 12 gange tidligere taget imod Randers FC hjemme på MCH Arena, og det har resulteret i ni sejre og en enkelt uafgjort. Og med fire sejre i de seneste fem kampe skal midtjyderne fortsætte den flotte stime mod Superligaens nummer tre.

- Vi har et hold, der er i god balance offensivt såvel som defensivt. Vi skal ud og jagte tre nye point og ikke mindst forsøge at fastholde vores rigtig gode form. Vi håber på baggrund af se seneste gode resultater, at der vil møde mange mennesker op. Vi ser på udebane, hvor stor betydning den gode opbakning og støtte, vi får, har, siger cheftræneren, der også roser græstæppet på MCH Arena.

- Vi glæder os til at spille på, hvad jeg synes er Danmarks bedste græsplæne, og der må vi kreditere MCH og folkene, som arbejder med banen, for, at vi altid har en god bane uanset årstiden.

På skadeslisten har FC Midtjylland fået tilføjet Isaac Oliseh, der fik et brud på hånden i reserveholdskampen mod AC Horsens, som holder ham ude resten af sæsonen, og André Rømer, der i kampen mod OB fik en revne i sin menisk, som holder ham ude i fire til seks uger. Derudover er Izunna UzochukwuSantiago Villafane, Kolja Afriyie, Johannes Madsen og Morten Koch Nielsen fortsat ude.

Truppen mod Randers FC
1. Jonas Lössl
6. Jesper Lindorff Juelsgård
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
10. Tim Janssen
11. Danny Olsen
14. Jakob Haugaard
15. Jesper Lauridsen
17. Mads Albæk
18. Erik Sviatchenko
19. Marco Larsen
20. Kristian Ipsa
23. Frank Kristensen
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
32. Kristian Bak Nielsen
36. Rilwan Hassan
44. Sylvester Igboun