26.05.2013, 14:55 | Af: Administrator

U17 delte med løverne

FC Midtjylland U17 fik et point ude mod FC København søndag eftermiddag i et målløst opgør. Der var dog chancer til alle tre point, men skarpheden manglede på banens sidste tredjedel.

Gæsterne lagde godt ud med en stor boldbesiddelse, og fik skabt fine muligheder for at bringe sig i front. Men trods to stolpeskud lykkedes det ikke at score, og de sidste ti minutter af halvlegen kom københavnerne bedre med.

Det samme billede tegnede sig fra anden halvlegs begyndelse. En meget lige periode, hvor begge hold fik etableret nogle angreb. Alligevel var den solide midtjyske defensiv stærk nok til, at begrænse antallet af muligheder for værterne til en enkelt hele halvlegen.

Som halvlegen skred frem, blev det da også ulvene der igen tog over og satte sig tungt på spillet. Ind ville bolden dog ikke, og de to mandskaber måtte derfor dele pointene ligeligt, da dommerens fløjte lød for sidste gang i kampen. Et resultat der ærgrer cheftræner Svend Graversen

- Vi sidder tungt på anden halvleg, og har faktisk tre chancer, som vi skal score på. Alligevel lykkes det os ikke at score, og det er vi skuffede over og trætte af. En flot defensiv præstation er dog medvirkende til, at vi holder rent bur. Igen spiller vi en flot kamp, som vi bør vinde, men får ikke det fulde udbytte – det er frustrerende.

FC Midtjylland U17 spiller næste gang lørdag den 1. juni, hvor de hjemme på EDC Arena tager i mod de stribede fra Fyn. Kampen fløjtes i gang klokken 13.00.

Match facts:

FCK U17 0 – 0 FCM U17 (0 – 0)

Start-11:

Rasmus BachRasmus Lauritsen, Kristian Dirks Riis, Asger Sørensen, Jeppe SolgaardGloire Rutikanga, Alexander Nicolajsen, Joachim AndersenAnders Lund, Mikkel DuelundSimon Sterring

Udskiftninger:

15’ Alexander Munksgaard ind for Asger Sørensen

50’ Sigurd Schøndorf ind for Alexander Nicolajsen

50’ Erik Braun ind for Anders Lund