11.05.2013, 15:14 | Af: Administrator

U17 fik ikke udbytte af deres ellers gode spil

Fire stolpeskud var medvirkende til, at FC Midtjylland aldrig fik bolden over stregen i dagens U17-opgør, og med en enkelt scoring kunne Randers Freja dermed rejse hjem med alle tre point.

FC Midtjylland lagde fint ud, da kampen blev fløjtet i gang lørdag middag i Ikast. Fra kampens start var de toneangivende, og trods manglende tempo i spillet fik de tilkæmpet sig en række mindre chancer.

Noget uventet blev det dog gæsterne fra Randers, der efter et kvarter scorede hvad der skulle vise sig at blive kampens eneste mål. En lang bold på et hurtigt frispark fik linjedommeren til at hæve offside-flaget. Det tog dommeren tilsyneladende ingen notits af, og idet ulvenes defensiv havde bremset deres returløb gav det randrusianerne et relativt let mål.

- Jeg må være ærlig og sige, at det så meget mystisk ud fra sidelinjen. Ikke desto mindre, så er det for dumt vi stopper op på linjedommerens kendelse, for vi kunne have nået hjem og dækket chancen af, forklarer cheftræner Svend Graversen.

FC Midtjyllands skruede efter scoringen tempoet op. Det resulterede kort før pausen i en chance til frontangriber Simon Sterring, men han måtte se sin afslutning parreret af stolpen.

Efter pausen var hjemmeholdet altdominerende. Gæsterne fra Randers skabte ikke en chance hele halvlegen, men lige lidt hjalp det. To gange måtte FC Midtjylland se deres afslutning tage oversiden af overliggeren, og endnu en stor mulighed ramte senere stolpen i gæsternes mål.

- Den ville bare ikke ind i dag. Det er frustrerende, for vi spiller en flot kamp. Vi er rigtig godt tilfredse med vores spil, men vi mangler det sidste i feltet. Det må vi erkende har været et kendetegn for vores sæson, og det skal vi dygtiggøre os i, lyder det fra Svend Graversen.

FC Midtjylland U17 tabte dermed opgøret 0-1. Næste gang de spiller er lørdag den 18. maj, hvor de tager turen til Lyngby. Kampen fløjtes i gang klokken 15.00.

Match facts:

FCM U17 0 - 1 Randers Freja U17 (0 - 1)

15’ 0 – 1 Randers Freja

Start-11:

Rasmus BachRasmus Nissen, Kristian Dirks Riis, Asger Sørensen, Jeppe SolgaardGloire Rutikanga, Rasmus Lauritsen, Alexander NicolajsenErik Braun, Mikkel DuelundSimon Sterring

Udskiftninger:

40’ Alexander Munksgaard ind for Rasmus Nissen

45’ Anders Lund ind for Alexander Nicolajsen

70’ Rasmus Nicolaisen ind for Jeppe Solgaard