18.05.2013, 15:44 | Af: Administrator

U19 fandt aldrig fodfæste i Lyngby

FC Midtjylland U19 var lørdag eftermiddag en skygge af sig selv, hvilket resulterede i et 4-1 nederlag ude til Lyngby.

Det blev aldrig det intense og tætte opgør, som dagens U19-kamp var forudset til at blive. Specielt fordi ulvene havde store spillemæssige problemer. Derfor var det svært for cheftræner Kenneth Andersen at hive noget positivt ud af dagens middelmådige præstation på Sjælland.

- Der er ikke så meget at sige. Vi rammer en kollektiv off-day i dag, og der er ikke noget som helst der lykkes for os. Her taler vi mere eller mindre fra start til slut i kampen.

Hjemmeholdet startede bedst, og i kølvandet på et pres med flere hjørnespark kunne de allerede efter seks minutters spil bringe sig i front. Midtjyderne var kampen igennem et skridt efter sjællænderne i både tanke og handling, og den udeblivende kvalitet i spillet gav værterne blod på tanden.

Kort før pausen fordoblede Lyngby målscoren på en returbold fra endnu et hjørnespark. Det var de blåblusedes kamp, og trods Kenneth Andersens forsøg på at løfte sit mandskab i pausen, tog anden halvleg nogenlunde samme form.

- Vi prøver at presse op og lægge mere energi i det, men det lykkes ikke rigtigt. Det var som om, der ikke rigtig var noget at skyde med i dag. Vores gode periode har været et resultat af, vi er har været der som hold. Når vi ikke er det, så kan vi få problemer alle steder.

Værterne udbyggede føringen endnu en gang, og symptomatisk for kampen brændte FC Midtjylland et straffespark tyve minutter før tid. Med en scoring til 4-0 med et kvarter igen lukkede Lyngby kampen, og Lucas Hoves frisparksmål i de døende minutter havde derfor kun kosmetisk betydning.

FC Midtjylland U19 spiller næste gang søndag den 26. maj, hvor de igen tager turen til Sjælland. Her møder de løverne fra FC København. Kampen fløjtes i gang klokken 15.00.

Match facts:

Lyngby U19 4 - 1 FCM U19 (2 – 0)

6’ 1 – 0 Lyngby

44’ 2 – 0 Lyngby

61’ 3 – 0 Lyngby

66’ FCM brænder straffe

74’ 4 – 0 Lyngby

89’ 4 – 1 Lucas Hove (frisparksmål)

Start-11:

Oliver KorchMads Steffens, Tobias Jeremiassen, Sonni Nattestad, Mads LindLasse Thomsen, Mikkel Frankoch, Mikkel Luimes NielsenMusefiu Ashiru, Mads AasgaardPaul Onuachu

Udskiftninger:

14’ Malte Hansen ind for Mads Steffens

55’ Lucas Hove ind for Mads Lind

65’ Benjamin Ayuba ind for Mikkel Luimes Nielsen