26.05.2013, 16:20 | Af: Administrator

U19 rejste sig med en flot sejr over FC København

Efter sidste uges nederlag til Lyngby, var det af stor betydning for FC Midtjylland U19, at komme hurtigt på fode igen. Det formåede de her til eftermiddag, da de vandt en flot 2-0 sejr over FC København på udebane.

Første halvleg fordelte sig meget lige, men med et svagt overtag til hjemmeholdet. Ingen af de to hold formåede dog at tilspille sig andet end et par halve chancer gennem standardsituationer.

- I pausen snakker vi om, hvad vi kan ændre. Vi beslutter at ændre vores presspil, så vi bliver lidt mere aggressive på boldholderen. Derudover har vi smidt lidt for mange bolde op på Paul, så vi spiller flere flade bolde op centralt i anden halvleg, forklarer cheftræner Kenneth Andersen.

Til spillernes fortjeneste, gav de taktiske ændringer hurtigt udbytte på banen. Midtjyderne sad hele anden halvleg tungt på opgøret, og efter godt et kvarter var Paul Onuachu på pletten. Præcis som i sidste uge var det på et flot hovedstød, og igen var det assisteret af Musefiu Ashiru fra kanten med et flot indlæg.

Bare seks minutter efter fik FC Midtjylland tilkæmpet sig et frispark relativt langt fra mål. De hvidblusede havde svært ved at vurdere, om det ville udmunde i et spark direkte på mål eller ej. Den samme tvivl var dog ikke at spore for ulvenes back Mads Steffens, der ufortrødent løb til bolden og med et flot spark tordnede den ind i netmaskerne bag hjemmeholdets keeper.

- Jeg er rigtig godt tilfreds. Udover målene har vi faktisk også et par andre gode muligheder. Nu fik vi lavet det sjusk i Lyngby sidste weekend, og der fik drengene virkelig rejst sig i dag. I dag viser de, at når vi er der som hold, så er vi skræmmende gode, slutter Kenneth Andersen.

Der blev ikke scoret mere i kampen, og dermed kunne U19-holdet sætte sig i bussen hjem til Jylland med alle tre point i tasken. Med to kampe igen ligger de dermed nummer fire i tabellen, to point efter Esbjerg fB, der har spillet en kamp mindre.

FC Midtjylland U19 spiller næste gang lørdag den 1. juni, hvor de hjemme på EDC Arena tager i mod OB. Kampen fløjtes i gang klokken 15.00.

Match facts:

FCK U19 0 - 2 FCM U19 (0 – 0)

58’ 0 – 1 Paul Onuachu (assist af Musefiu Ashiru)

64’ 0 – 2 Mads Steffens (frisparksmål)

Start-11:

Oliver KorchMads Steffens, Tobias Jeremiassen, Sonni Nattestad, Malte HansenMikkel Frankoch, Mikkel Luimes Nielsen, Mads AasgaardLucas Hove, Musefiu AshiruPaul Onuachu

Udskiftninger:

70’ Mads Lind ind for Mads Aasgaard

88’ Mikkel Adamsen ind for Mikkel Luimes Nielsen

Frederik Kjærulff ikke brugt