31.05.2013, 07:17 | Af: Administrator

U19: Revanche til gode mod OB

Der resterer to kampe af sæsonen for FCM U19, og ulvene er fortsat med i kampen om bronzemedaljerne

Pt. Indehaves podiepladsen af Esbjerg, der har et forspring på to point, og derfor skal der meget gerne hentes en sejr, når OB lørdag gæster Ikast.

- Vi slutter med to hjemmekampe mod OB og AaB, og dem vil vi naturligvis meget gerne slå – også fordi vi har revanche til gode mod dem hver især, efter at vi tabte et par tætte opgør mod dem i efteråret, fortæller Kenneth Andersen.

Da både Superligaholdet og reservernes sæson er til ende, behøver U19-træneren ikke længere bekymre sig om trætte ben, eller udsigten til at afgive spillere.

- Jeg synes spillerne har været gode til at bruge de erfaringer, de har gjort sig i kampene for reserveholdet, og udviklingsmæssigt er det nogle gode kampe for dem. Men selvfølgelig slider det på en spiller, når han får 90 minutter for reserveholdet om tirsdagen, og så skal spille igen i U19 Ligaen om lørdagen, forklarer Kenneth Andersen.

To spillere tvivlsomme
Cheftræneren har et par spillere, der er tvivlsomme til kampen på grund af skader, nemlig Benjamin Ayuba, der døjer med en ankelskade og Mads Lind, hvis knæ fortsat er ømt efter nærkontakt med en FCK-støvle i sidste spillerunde.

Det ændrer dog ikke på, at mavefornemmelsen er god i FCM-lejren, forud for kampen:

- Jeg synes vi har spillet på et højt niveau i en længere periode, fraset forrige uges kamp i Lyngby (1-4 nederlag, red.). Nu skal vi bare ud og slutte sæsonen godt af, og det er jeg også sikker på, at vi kan, siger Kenneth Andersen.

Kampen fløjtes i gang lørdag d. 1/6 kl. 15.00 på EDC Arena.