11.05.2013, 16:37 | Af: Administrator

U19 vandt fortjent hjemme

FC Midtjylland U19 fik via intens fight vendt et truende nederlag til en fortjent sejr, da de i dag hjemme tog i mod Randers Freja.

Det var indstillingen til forskel, da FC Midtjylland U19 lørdag eftermiddag hjemme tog i mod Randers Freja U19. Fra kampens start satte hjemmeholdet sig på spillet, men formåede ikke at skabe store chancer.

Gæsterne fra Randers havde lagt sig dybt i banen og satsede stort på omstillingerne. Den taktik viste sig at give pote, da de fem minutter inden pausen opsnappede bolden på egen banehalvdel og scorede et hurtigt kontramål.

- De ligger og lurer på omstillingerne, og det er de gode til. Derfor skal vi være omhyggelige, og det er vi ikke da de scorer. Vi taber bolden i et pres højt i banen. I pausen snakker vi derfor om, hvordan vi undgår det gentager sig, for vi er meget tilfredse med vores eget spil i første halvleg, lyder det fra cheftræner Kenneth Andersen.

Det var da også en ekstra tændt ulveflok der løb på banen til anden halvleg. Efter tyve minutter lykkedes det Mads Steffens at udligne, da han på sin egen afslutning opfangede riposten.

Et rødt kort til gæsterne ti minutter efter gav endnu mere blod på tanden, og ti minutter før tid tilkæmpede Mikkel Luimes Nielsen sig et straffespark. Det tog Mads Aasgaard sig kærligt af, og bragte dermed FC Midtjylland i front 2-1.

To minutter før tid gentog situationen sig. Mikkel Luimes Nielsen tilkæmpede sig endnu et straffe, og Mads Aasgaard fik igen muligheden fra ellevemeterpletten. Udfaldet blev dog ikke det samme som tidligere, idet Mads Aasgaard brændte sit andet spark.

- Vi får justeret godt efter halvlegen, og da Randers får det røde kort, holder vi trykket og gør tingene som vi skal. Spillerne skal have en kæmpe ros for, virkelig at investere alt i anden halvleg. Det er en fornøjelse, og jeg mener vi vinder ganske fortjent i dag, runder Kenneth Andersen af.

FC Midtjylland U19 spiller næste gang lørdag den 18. maj, hvor de tager turen til Lyngby. Kampen fløjtes i gang klokken 13.00.

Match facts:

FCM U19 2 - 1 Randers Freja U19 (0 – 1)

39’ 0 – 1 Randers Freja

64’ 1 – 1 Mads Steffens

73’ Rødt kort til Randers Freja

82’ 1 – 2 Mads Aasgaard (straffe begået mod Mikkel Luimes Nielsen)

88’ Mads Aasgaard brænder straffe begået mod Mikkel Luimes Nielsen

Start-11:

Oliver KorchMads Steffens, Tobias Jeremiassen, Sonni Nattestad, Mads LindLasse Thomsen, Mikkel Frankoch, Mikkel Luimes NielsenLucas Hove, Mads AasgaardPaul Onuachu

Udskiftninger:

65’ Benjamin Ayuba ind for Mads Lind

74’ Mikkel Adamsen ind for Lucas Hove

90’ Frederik Kjærulff ind for Mads Steffens