.

"> .

">

12.06.2013, 07:02 | Af: Administrator

FC Midtjylland på Sommer Tour

FC Midtjylland drager fredag og søndag på sommer-tour i Ulveland. Fredag besøger ulvene Tim GIF og søndag går turen til Holmsland GU.

Torsdag møder FC Midtjyllands spillere ind efter ferien, og allerede fredag tager ulvene på deres årlige sommer-tour, hvor holdet spiller to sommerkampe i henholdsvis Tim GIF og Holmsland GU fredag og søndag.

- FC Midtjylland er hele regionens hold, og derfor er det også vigtigt for os at komme rundt i regionen. Det ligger i klubbens værdier, at vi skal dyrke glæden og vores rødder, og det gør vi i den grad til sommerkampene, som plejer at være nogle fantastiske dage. Det er dejligt at mærke den glæde, vi møder, når vi besøger samarbejdsklubberne, siger ordførende direktør Claus Steinlein.

Læs mere om sommerkampene HER.