24.06.2013, 11:53 | Af: Administrator

Gode erfaringer for FCM 2001 Talenthold

FCM 2001 Talentholdet deltog søndag i Herning Fremads Elitestævne og det blev en rigtig god oplevelse for drengene.

Som noget nyt havde FCM Klubsamarbejdet i år valgt at lade sit yngste talenthold – FCM 2001 Talentholdet – deltage i Herning Fremads Elitestævne. På den måde kunne man dels støtte op omkring den ene af moderklubbernes stævne og dels blev det muligt for trænerteamet at prøve at se spillerne på forskellige positioner og i forskellige relationer samt prøve at spille holdet en lille smule sammen inden det til sommer skal deltage ved Brøndby Elite Cup.

Det blev en god dag, hvor trænerne fik eksperimenteret en del med tingene og hvor det også blev synligt, hvilke ting der skal arbejdes videre med for den individuelle spiller og hvad der skal fungere bedre som hold for at kunne præstere senere på sommeren. Det vigtigste denne dag var ikke resultaterne, men snarere at samtlige spillere fik lov til at vise sig frem – og med undtagelse af Mikkel Aaen Christiansen (Mejrup GU), der allerede inden stævnet måtte melde fra med en skade, og Matthæus Andersen (Vildbjerg SF), der i løbet af dagen fik et tæt forhold til en ispose, ja så blev spilletiden jævnt fordelt ud på spillerne.

Drengene gjorde alt hvad de kunne og det var helt sikkert nogle trætte knægte, der efter stævnet vendte hjem til hver sit hjem. For ikke alene spillede holdet sig helt frem til finalen, hvor det dog blev til et nederlag, men efter 6 kampe med masser af indtryk, vejledninger og oplevelser i ulvetøjet, ja så ville det kun være helt naturligt, hvis drengene ret hurtigt efter hjemkomsten ville i nærkontakt med hver sin hovedpude.

Læs mere om holdets resultater. KLIK HER.