05.06.2013, 06:23 | Af: Administrator

Korch og Banggaard med i overbevisende dansk sejr

Det danske U19-landshold fik en perfekt start på af EM-kvalifikationen med en 5-0-sejr over Tjekkiet.

Der var fuld spilletid til Oliver Korch i målet og Patrick Banggaard i midterforsvaret, da det danske U19-landshold kom godt i gang ved den anden EM-kvalifikationsrunde i Portugal.

Efter en rodet start fik Kenneth Zohore sendt et frispark i kassen efter 21 minutter, og derfra satte de danske talenter sig på kampen. I opgøret, hvor også den tidligere FC Midtjylland-spiller Lasse Vigen var med fra start, blev det til både 2-0 og 3-0 inden pausen.

Anden halvleg var kun to minutter gammel, da Zohore med sit andet mål bragte danskerne foran 4-0. Otte minutter før slutfløjtet blev det også til 5-0, og dermed fik de danske talenter en perfekt optakt til torsdagens opgør mod Bulgarien. Den kamp har kick-off klokken 17.00 dansk tid og liveopdateres på www.uefa.com.