18.06.2013, 08:22 | Af: Administrator

Ny kommerciel direktør på plads i FC Midtjylland

FC Midtjylland har ansat 48-årige Michael Brun Nielsen, der har været sponsor i klubben, som ny kommerciel direktør.

FC Midtjylland har styrket organisation ved at ansætte Michael Brun Nielsen som ny kommerciel direktør i klubben. 48-årige Michael Brun Nielsen, som er bosat i Lind ved Herning, har mange års erfaring fra flere ledende stillinger inden for møbel-, fødevare- og autoindustrien.

- Jeg har et kæmpe ulvehjerte og en stor forkærlighed til FC Midtjylland. Klubben har en god DNA og en spændende identitet. Jeg kan lide at se muligheder og sætte langsigtede mål og realisere dem, og det tror jeg virkelig, vi kan gøre. Jeg har en forventning om, at vi sammen vil lykkes med det, vi sætter i gang, siger Michael Brun Nielsen.

- Vi skal have fyldt MCH Arena, og vi skal skabe en masse positive oplevelser. Vi skal behandle vores sponsorer lige så godt, som jeg er blevet tidligere, så man ønsker at komme tilbage år efter år. Og så skal vi først og fremmest have landet et hovedsponsorat, siger Michael Brun Nielsen.

Han glæder sig til at komme i gang med de udfordringer, der venter og ser frem til at stå i spidsen for det kommercielle hold, som skal sikre FC Midtjylland succes uden for kridtstregerne.

- Jeg er en målsat og målsikker person, der kan lide at have mange bolde i luften, og jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet. Det er nogle inspirerende og ambitiøse kolleger, jeg skal arbejde tæt sammen med, siger den kommercielle direktør.

Michael Brun Nielsen kommer sammen med ordførende direktør Claus Steinlein og økonomidirektør Søren Søe Plougsgaard til at udgøre direktionen i FC Midtjylland.

- Det er en styrkelse af organisationen, at vi har ansat Michael Brun Nielsen som kommerciel direktør. Med ansættelsen sætter vi maksimal fokus på salg, som er et område, hvor vi skal gå frem. Michaels primære opgaver bliver at fortsætte den kurs, vi sammen har lagt og få øget sponsorindtægterne i den kommercielle afdeling, siger ordførende direktør Claus Steinlein.

- Det er oplevelser, som dem vi havde til forårets sidste kamp mod AGF, hvor der var mange tilskuere og sponsorer, der skal danne fundamentet til det, vi sammen skal bygge videre på, siger Claus Steinlein.

Fakta om Michael Brun Nielsen

  • Er 48 år og gift med Ketty og bosiddende i Lind
  • Har tre piger på henholdsvis 14, 16 og 20
  • Har spillet fodbold i Herning Fremad, men motionerer i dag ved at cykle.