27.06.2013, 11:34 | Af: Administrator

Royal Unibrew og FC Midtjylland fortsætter som samarbejdspartnere

Fodbold i Midt- og Vestjylland rimer stadig på Royal Unibrew og Faxe Kondi

Royal Unibrew fortsætter deres lange sponsorengagement I FC Midtjylland med en ny 5-årig aftale, der indebærer, at Royal Unibrew fortsat leverer drikkevarer til MCH Arena og indgår som talentpartner for FC Midtjyllands akademi.

Det er en aftale, som FC Midtjylland er stolte af.

- Vi er først og fremmest rigtigt glade for at fortsætte et langt og godt samarbejde. Royal Unibrew er en del af FC Midtjylland. De har været med i 34 år, ja faktisk siden Herning Fremad og Ikast FS tiden, så i princippet kan vi nærmest fejre guldbryllup, siger Michael Brun Nielsen, der er kommerciel direktør i FC Midtjylland.

- Nu forlænger vi så vores samarbejde med 5 år, så for at blive i den her terminologi, så er det i den grad et ægteskab, der fungerer godt, fortsætter Michael Brun Nielsen.

- Men vi tager ikke Royal Unibrew for givet. Som i ethvert ægteskab, skal man invester noget for at få tingene til at fungere, og vi vil fortsat sørge for at det her samarbejde fungerer, afslutter Michael Brun Nielsen.

Også i Royal Unibrew er man glade for, at fortsætte et sponsorat med lange traditioner.

- Det er to parter, der gerne vil hinanden, men også to parter, der får noget ud af det her samarbejde. Det er loyalitet og win-win, siger Freddy Larsen, der er sponsorchef i Royal Unibrew.

- Samtidig vil vi gerne være med at til at hæve stemningen og skabe liv både før og under  fodboldkampen, og i den forbindelse vil vi sammen lave aktiviteter som aktiverer vores sponsorat på MCH Arena, hvor vi også har Faxe Kondi tribunen, fortsætter Freddy Larsen.

I det nye sponsorat bliver Royal Unibrew også talentpartner for FC Midtjyllands akademi,

- Vi fokuserer ikke kun på elitefodbolden, men vil også gerne støtte breddeidrætten og det kæmpemæssige ungdomsarbejde, der bliver foretaget i FC Midtjylland. Og så støtter vi også fremtidens stjerner, siger Freddy Larsen.
I FC Midtjylland er man glade for at Royal Unibrew også støtter talentarbejdet og akademiet.

- De fleste af os kan jo huske Faxe Kondi fra klubhuset, da vi selv var drengespillere, og et eller andet sted er Faxe Kondi lig med fodbold i Midtjylland, siger Michael Brun Nielsen fra FC Midtjylland.