01.06.2013, 16:27 | Af: Administrator

U19 holdt målfest mod OB

Mikkel Luimes Nielsen lavede hattrick, da FCM U19 gennemhullede OB med 6-2

FCM U19 startede som lyn og torden i hjemmekampen mod OB, og stadionuret havde knapt rundet et kvarter inden ulvene havde bragt sig foran med 2-0.

Føringsmålet tegnede Mikkel Luimes Nielsen sig for, da han på egen hånd erobrede bolden fra en OB-forsvarer og afdriblede målmanden, mens Paul udnyttede en flot stikning af Mikkel Frankoch til at fordbole føringen.

Det skulle dog blive endnu bedre for værterne, for efter 37 minutter var Mikkel Nielsen igen på spil. Denne gang sparkede den offensive midtbanespiller et frispark direkte i kassen, og så virkede kampen allerede til at være afgjort.

OB gav dog sig selv en livline da de kort efter reducerede - et frisparksindlæg gav et par returbolde omkring FCM-feltet og til sidst sparkede gæsternes Mark Kongstedt bolden nettet. Gæsterne må imidlertid have følt det som om de blev slået hjem i Ludo, for kun to minutter efter målet genetablerede Musefiu ulvenes tre-målsføring, efter forarbejde af Paul Onuachu.

Efter pausen fik OB reduceret, igen ved Mark Kongstedt. Den forhenværende FC Fyn spiller kunne notere sig lidt personlig succes i en af de kampe fynboernes ellers sikkert helst vil glemme. Lige som sidst svarede ulvene dog prompte igen, da Mikkel Luimes Nielsen scorede til 5-2 og fuldendte sit hattrick.

Nielsen blev udskiftet kort efter, da han, med træner Kenneth Andersens ord, "havde lavet dagens arbejde", og kunne fra bænken se kantspilleren Lucas Hove score 6-2 målet.

Herefter døde kampen noget ud. Værterne var tilfredse og slækkede lidt på aggressiviteten og tempoet, mens OB bestræbte sig på at komme hjem uden yderligere skrammer, og som konsekvens måtte tilskuerne "nøjes" med de otte mål de allerede havde været vidne til.

Kenneth Andersen var efter kampen svært godt tilfreds med sit mandskab, og kunsten bestod derfor i at fordele roserne ligeligt:

- De fem forreste spillere hos os byder alle ind med mål og/eller oplæg i dag, og det er jo et ønskescenarie for enhver træner. Samtidig skal der dog være stor ros til spillerne bag dem, for det er deres hårde arbejde og løbevillighed, der giver deres holdkammerater friheden og pladsen til at udfordre, sagde FCM-træneren.

Eneste malurt i bægeret for ulvene på dagen, var at bronzerivalerne fra Esbjerg også vandt deres kamp. Vestjyderne behøver nu kun et enkelt point i deres to resterende kampe for at være sikre på en top 3-placering.

FCM U19 sætter punktum for sæsonen med et opgør mod AaB - den kamp spilles søndag d. 16/6 kl. 15.00 på EDC Arena i Ikast. Se stilling og resultater for U19 Ligaen her.

FC Midtjylland U19 - OB U19 6-2 (4-1)
1-0 Mikkel Luimes Nielsen (9')
2-0 Paul Onuachu, assist Mikkel Frankoch (17')
3-0 Mikkel Luimes Nielsen (37')
3-1 Mark Kongstedt, OB (39')
4-1 Musefiu Ashiru, assist Paul Onuachu
4-2 Mark Kongstedt, OB (53')
5-2 Mikkel Luimes Nielsen, assist Musefiu Ashiru (55')
6-2 Lucas Hove, assist Mikkel Frankoch (63')

Startopstilling FCM: Michael Ravn - Mads Steffens, Tobias Jeremiassen, Sonni Nattestad, Malte Hansen - Lasse Thomsen, Mikkel Frankoch, Mikkel Luimes Nielsen - Musefiu Ashiru, Paul Onuachu, Lucas Hove

Udskiftninger:
60' Mikkel Luimes Nielsen ud, Mads Aasgaard ind
70' Lasse Thomsen ud, Frederik Kjærulff ind
78' Lucas Hove ud, Mikkel Adamsen ind