12.06.2013, 11:34 | Af: Administrator

Ulvene tjekker ind torsdag

FC Midtjylland begynder i morgen forberedelserne til den nye sæson.

I morgen går det atter løs i Ikast, når FC Midtjyllands superligatrup begynder forberedelserne til den nye sæson, der skydes i gang på udebane mod AGF den 19. juli, mens den første hjemmekamp bliver mod de danske mestre fra FC København den 28. juli.

Morgendagens træning begynder klokken 10.30, hvor spillerne skal igennem en række tests i Stadome. Det forventes at tage en times tid, hvorefter truppen omkring klokken 11.45 har en let træning på bane 1 i Ikast.

LÆS OGSÅ: Ulvenes opstartsprogram på plads

Fredag træner spillerne klokken 10.30, inden holdet om eftermiddagen drager på Sommer Tour. Fredag besøger ulvene TIM GIF, hvor de spiller en sommerkamp 18.30, mens turen søndag går til Holmsland, hvor der fløjtes til sommerkamp klokken 15.30.