11.07.2013, 13:41 | Af: Administrator

AC Horsens venter i sidste test

Ulvene tager fredag imod superliganedrykkerne fra AC Horsens i den sidste testkamp inden superligastart. Gratis adgang på MCH Arena.

Når FC Midtjylland og AC Horsens i morgen løber på banen i opstartens sidste testkamp, er der præcis en uge til, at FC Midtjylland skyder den nye superligasæson i gang, når ulvene på udebane møder AGF.

- AC Horsens er god modstander, som på mange måder minder om AGF. Horsens har en god og tydelig organisation og filosofi. Vi glæder os til at sparre mod en modstander, som gør, at vi kan forberede os optimalt til første turneringskamp. Vi kunne ikke ønske os en bedre modstander, siger cheftræner Glen Riddersholm.

Han glæder sig til at se nogle af de ting udført, som holdet har arbejdet med i løbet af opstarten.

- Den fordybelse, vi har haft i de offensive og defensive ting, som vi har valgt at arbejde med, vil man altid gerne se, så man kan lade sig bekræfte i, at vi har flyttet os. Men det er ikke sådan, at alt skal være perfekt til sæsonstart. Vi udvikler os i løbet af sæsonen, men vi har sået de første frø i den videreudvikling af det kollektiv, vi skal se præstere godt for FC Midtjylland.

Ulvene har spillet fire træningskampe i denne sæson, hvor det er blevet til to sejre og to uafgjorte resultater, mens morgendagens modstander har vundet 2-1 over Fredericia og tabt 2-1 til Esbjerg. Men resultatet er ikke det vigtigste i morgendagens kamp.

- Vi vil altid gerne vinde, men nogle gange overvurderes betydningen af den sidste testkamp. Vi går selvfølgelig efter at vinde, og vi vil gerne udbygge vores flotte statistik for 2013, hvor vi kun har tabt to kampe, siger Riddersholm.

- Vi har haft en god opstart, og jeg er positiv og optimistisk. Vi har en stor konkurrence og en god bredde i truppen. Fysisk er vi i en fantastisk form, og vi har aldrig lavet bedre test. Vi har fået en ny dygtig fysioterapeut ind, som gør, at skadessituationen er under kontrol, fortæller cheftræneren.

Der er kampstart på MCH Arena i morgen fredag klokken 14.00, hvor der vil være mulighed for at købe øl, vand, kaffe og pølser. Der er gratis entre.

Truppen mod AC Horsens
1. Jonas Lössl
3. Kolja Afriyie
6. Jesper Lindorff Juelsgård
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
11. Danny Olsen
14. Jakob Haugaard
18. Erik Sviatchenko
19. Marco Larsen
23. Frank Kristensen
24. Sonni Nattestad
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
32. Kristian Bak Nielsen
35. Frederik Møller
40. Musefiu Ashiru
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun