31.07.2013, 07:25 | Af: Administrator

Dansk Værktøjs Salg bliver Stjerne Partner i FC Midtjylland

Kibæk-virksomheden har øget sit sponsorat i FC Midtjylland, siden den blev en del af ulveflokken i 2010.

Dansk Værktøjs Salg har siden 2010 været sponsor i FC Midtjylland, og handelsvirksomheden, som har sit firmadomicil i Kibæk, fortsætter sit engagement i FC Midtjylland, hvor de fra denne sæson bliver StjernePartner.

- Vi brænder meget for fodbold, og jeg mener, det er vigtigt for egnen, at vi har et godt fodboldhold. Der er mange, der snakker om udkanstdanmark, men fodbold er noget, der samler folk, siger Torben Vissing, der er direktør og indehaver af Dansk Værktøjs Salg.

- Og så er vi selvfølgelig også sponsor for at få eksponeret virksomheden i lokalområdet, fortæller direktøren, der selv har et stort FCM-hjerte, og derfor er så godt som fast inventar til ulvenes hjemmekampe.

Torben Vissing bruger adgangskortene til Klimadan Loungen til at tage familien og venner med til fodbold, mens også kunder bliver inviteret med i loungen, hvor han oplever en god atmosfære.

- Det er et professionelt setup, vi møder, når vi er på MCH Arena, og der er en god ånd hele vejen rundt. Mange af vores medarbejdere kan også godt lide at komme på MCH Arena. Vi er en virksomhed, hvor der bliver talt meget fodbold, afslører Torben Vissing.

Den fodboldglade virksomhed, der er landsdækkende leverandør af værktøj, maskiner, befæstigelse og tekniske artikler til hovedsagelig jern- og metalindustrien, blev grundlagt i 1994 og blev i 2006 omdannet til et aktieselskab.

Læs mere om Dansk Værktøjs Salg på www.dvsalg.dk.