24.07.2013, 08:51 | Af: Administrator

FIFA14: Hvilken ulv skal på forsiden?

Forsidejagten er skudt i gang. Hvilken FC Midtjylland-spiller skal på forsiden af det nye FIFA14?

Superligaen sæson blev skudt godt i gang med en sejr mod AGF, og nu skydes jagten på FIFA14 forsiden i gang. Igen i år er det de midtjyske fans, der bestemmer, hvilken FCM-spiller, de vil have på forsiden af FIFA 14 Club Edition.

FC MIDTJYLLAND - FC KØBENHAVN SØNDAG D. 28/7 KØB BILLETTER HER >>

Afstemningen foregår på Facebook, hvor du har mulighed for at stemme din favorit blandt fem udvalgte spillere på forsiden.

KØB SÆSONKORT>>

De fem FCM-profiler, du kan vælge mellem, er Jonas Lössl, Morten 'Duncan' Rasmussen, Rilwan Hassan, Petter Andersson og Erik Sviatchenko. Du finder afstemningen, som stopper den 5. august, på FC Midtjyllands facebookside her.