08.07.2013, 10:05 | Af: Administrator

JBS fortsætter på brystet af ulvene

Der kommer også i den nye sæson til at stå JBS på midtjydernes trøjer.

Danmarks største og førende producent af undertøj fortsætter i FC Midtjylland. JBS har nemlig valgt at gentegne sit sponsorat i FC Midtjylland, hvilket betyder, at der også i den kommende sæson vil stå JBS på ulvenes bryst.

JBS, der ligesom FC Midtjylland har sine rødder på den jyske hede, har været sponsor i klubben, siden den blev etableret i 1999. JBS, der i dag er en international virksomhed med mere end 300 medarbejdere, bliver FCM Partner i FC Midtjylland.

Historien om JBS begyndte i 1939, da Jens Bjerg Sørensen startede virksomheden. JBS har gennem årene været en loyal støtte for FC Midtjylland, og nu kan landets førende producent af undertøj fortsætte den fælles historieskrivning med FC Midtjylland.

Læs mere om JBS på www.jbs.dk.