18.07.2013, 09:00 | Af: Administrator

Juelsgård: Glæder mig til at komme i gang

Jesper Juelsgård ser frem til at få skudt hul på Superligaen og ser gode muligheder i premieren mod AGF.

Der plejer at være underholdningsgaranti, når FC Midtjylland er gæster i Aarhus. I de seneste tre sæsoner har de midtjyske ulve været på besøg i Aarhus seks gange, hvilket har resulteret i hele 25 mål. Det seneste opgør mellem AGF og FC Midtjylland var dog på MCH Arena, hvor midtjyderne vandt 3-2.

- Jeg glæder mig til at komme i gang. Forhåbentlig kan vi få tre point, som vi fik i den seneste kamp mod AGF. Det er altid spændende, når vi møder AGF. Der plejer at være gang i den, så forhåbentlig får vi en god kamp, siger Jesper Juelsgård.

LÆS OGSÅ: 
Tag med Black Wolves til AGF-kampen

FC Midtjylland har vist gode takter i opstarten, som har budt på tre sejre og to uafgjorte. Og de gode takter skal følges op fredag aften i Aarhus.

- Vi skal fortsætte de takter, vi har vist i opstarten, hvor det har set rigtig godt ud. Vi skal spille vores spil, og så skal vi minimere de personlige fejl. Så er jeg sikker på, at det bliver en god kamp fra vores side, siger Juelsgård, der melder sig helt klar til premieren.

- Jeg er altid 100 procent klar til en kamp, og det er jeg helt sikkert også i morgen. Jeg glæder mig sindssygt meget til at komme i gang med Superligaen igen. Der er bare en ekstra tænding i en superligakamp, som der er ikke er i en træningskamp.

Der er kampstart på NRGi Park i Aarhus fredag aften klokken 18.30.