12.07.2013, 07:04 | Af: Administrator

Olsen: Vigtigt at slutte godt af

Danny Olsen vil slutte godt af i FCM-trøjen og bevise, at han fortsat er dedikeret til klubben.

Danny Olsen har været seks og et halv år i FC Midtjylland, men når kontrakt udløber til nytår, begynder et nyt kapital i den offensive spillers karriere, da han har skrevet kontrakt med AGF. Men for Olsen er det vigtigt at slutte godt af i FC Midtjylland.

- Jeg holder meget af klubben, og jeg er glad for at have muligheden for at fortsætte og gøre mit allerbedste for, at klubben får en god start på den nye sæson. Det er vigtigt for mig at slutte godt af, siger Danny Olsen, som har været en vigtig spiller i klubben de seneste sæsoner.

- Jeg har været igennem op- og nedtur. Jeg startede med at være udskældt, men jeg har arbejdet mig godt ind i hjerterne hos fansene, og jeg har været taknemmelig for deres støtte. Jeg har haft fantastiske oplevelser med klubben med to sølvmedaljer, en bronze samt to pokalfinaler og en del UEFA Cup kampe. Jeg er ked af ikke at kunne fortsætte i FC Midtjylland, men jeg har også mine tre piger derhjemme at tænke på, så da AGF viste interesse, måtte jeg slå til, siger Danny Olsen.

-  Jeg skal bevise for omverdenen, at jeg stadig er dedikeret til FC Midtjylland. Det har jeg også fortalt Glen og holdkammeraterne, at de kan stole på mig, og at jeg vil slutte rigtig godt af, siger Danny Olsen.

- Vi er glade for det, Danny har givet til klubben. Han har været her i mange år og været en god spiller for os. Men med den økonomiske ansvarlighed, som klubben er meget bevidste om, har det givet udfordringer i forhold til en kontraktforlængelse, siger ordførende direktør Claus Steinlein.

Cheftræner Glen Riddersholm ærgrer sig over, at han mister Danny Olsen i vinterpausen, men glæder sig over, at han bliver i klubben kontraktperioden ud.

- Jeg glæder mig over, at vi råder over ham i efteråret. Han har udviklet sig fra at være en dygtig spiller til at være en afgørende profil. Via sine de individuelle kvaliteter og sin taktiske evne har han været en repræsentant for den udvikling og stabilitet, vi har haft over de seneste sæsoner.

- Vi har givet hinanden håndslag på, at han bruger alle sine kræfter på FC Midtjylland, og jeg er ikke i tvivl om, at han vil leve op til det. Det ærgrer mig, at vi mister Danny, men det er et udtryk for den situation, som klubben står i, siger Glen Riddersholm.

Danny Olsen står noteret for 187 kampe i FCM-trøjen og har siden ankomsten i 2007 scoret 40 mål.